Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek szerint jössz Te is
Szerintem 8:15, de várjuk meg mit mond rá Tby.
Lehet dokiék is csatlakoznak hozzánk.
A városon át izgibb.
ha 9 kor vagy érden hogy leszel ugyanekkor battán a sparnál?
Térugrás?
Na jó, de ha 9 körül kéne találkozni valami érdi körforgónál, vagy miről volt itt szó... elég nekem az az 1 óra?
A másik dolog meg, ha Móni és Tby is jön, velük is összefuthatnánk útközben.
Hali Skacok!

LOVI! Gratula az üj pacihoz!

Móni&Tby: Vasárnap tali Alacskánál? Mikor?
Nem kell, szerintem elég ha egyszerre indulunk majd, feltéve ha nem esik mert esőgöncöm az nincsen.
Se z6 se d220 nem mozgat.a turasok meg keressenek gumist.
En a mekdoncire gyurok.
Áááá, szóra sem érdemes...majd beszélünk.
Pont ezen agyaltam az utóbbi hetekben, de ezzel az a gáz, hogy épp a kemény túragumikat lenne nehéz le-fel tenni...még gumisgéppel is szenvedés volt egy Z6 vagy D220 és hasonlók.....a pályázóknak a puha pályagumikat akár kézzel is le lehet tépni..
Na ez a kör így jó, ott van benne a jó szakasz!
Szóval induljak előre hét óra körül?
ez már csak jogászi csűrés -csavarás , beugrató kérdés...
Hát szerintem igen csak 8 körül kéne indulnunk de még egyeztetek a Tibivel is
Még áttervezem a hétvégét, de akkor lehet, hogy vasárnap reggel dudálok. Mikor is?

ja nem mondtam hogy kivettem a Rolls-Royce motort ?
Nagy(ok) a baj(ok) ?
Hozok spanifert es huzlak kicsit.
Ossze kene hozni egy kezi gumis cuccot.
Népek! Én kiszállok a "vonalból" mielőtt még valamire csomót-bogot kötök.
Vasárnapig meg sem szólalok, nehogy... Ott találkozunk!
Nekem is van itthon előre-hátra is elfogadható, de mikor teszem fel?... ...talán csütörtökönk lehet rá időm vagy szombaton bár az necces...
Még fölvetettem christoph777-nek, hogy útba ejtek neki egy köztes megtekintési lehetőséget, ami az én javaslatom szerint úgy lenne, hogy Battától (vagy mittoménmá honnan indultok) a térkép B-pontjáig megyek veletek, onnan meg leválok, és intézem az egyéb dolgaimat. Ha nem felel meg neki, akkor lehetek én második, már persze ha megfelel az én 70-90-es utazóm
Valami mintas szaznyocvanasom van tarcsiba ha ko.
Nálam is... így maradtunk.
Azé' ezt most MóniÖcccázza' közösen sikerült összehozni... nem mentem magam, de ezt készakrva sem lehetett volna szebben kivitelezni.
Isti hibájából gépjárműszerelés néz ki...hacsak nem végzünk szombaton, de gumim akkor sincs...legfeljebb a sor közepén haladok.... ...amúgy menni kéne.