Beszélek Zs-vel a jövő szombatról, szerintem estére átmehetünk, ha Tecának, meg Kucsinak nincs ellenvetése!
Felülünk a bringára és eltekerünk oda a nyúl vezérletével.
Nem is néztem mostanság.
Asszem már naon aktuális vóna a szervíz. Megvettem mindent hozzá, csak még nem jelentettem be dokihoz a kicsikét.
Nem, a hátsó gumi sem volt még cserélve, majd csak a másodikat teszem rá. Igyexem figyelni rá, de azért nem vagyok műszaki zseni.
Majd figyelek a nagyfőnökre, meg rátok, aztán hátha rám ragad valami az olajszennyeződésen kívül is... :)
Barátkozzatok csak, tudom, mekkora öröm az új "kedves" a háznál...
Innentől kezdve még megy a paci vagy 100000 km-t.
Olaj, benzin, aztán hadd szóljon!
Nem sokat hajtottam, csak szerdán egy órát amikor elhoztam, akkor tapasztaltam, hogy egy óra után nehezen találta meg az ürest.. Egyre nehezebben. Blue szerint az olaj a gond, remélem egy csere megoldja. Azóta nem mentem, mert elutaztam, úgyhogy sokat nem karikáztam még vele. Kicsit régen ültem már nyeregben, úgyhogy óvatos akarok maradni.
No, para, csak figyelem legyen rá, és nem lesz gondod!
Csak jól esne!
Bár lenne sok kigyúrt tetkós kopasz haverom, de nincs.
Az utolsó szervíz 12.000 km-nél 2005. augusztusa. Annyit tudok, hogy a motor sokat állt a boltban, és gondolom mindent meg akartak tenni, hogy minél előbb, és minél kevesebb ráfordítással megszabaduljanak tőle. Sanyargatták a picikémet, a SZEMETEK!
Ezek után eszem ágában sincs visszavinni, hogy még piszkálgassák nekem a váltót... Bár még van náluk egy beígért vesevédőm, azt még mindenképp elhozom.
. Persze kicsit paranoid vagyok már, és előre félek, hogy mik fognak még kiderülni...
Persze bosszantó a tudat, hogy ez így van. Egész egyszerűen azért csinálhatták, hogy ne egy szervizzel kelljen kezdened. (Persze így is azzal kezdesz.
) Mert akkor még a szervizt is le tudtad volna alkudni az árból. Gondolom szervizkönyvet kaptál hozzá. És azt is, hogy a 12000-res az utolsó pecsétes benne. Nézd meg a három bélyegzőt és a tollat amivel beírták... ha egyforma (mer ugye a tinta fakul...), akkor meghamisították, és lehet ott más baj is.
A 12000-es szerviz dátuma sokat elmond arról, hogy mennyi mehetetett azóta a gépbe.
Majd egyzser kipróbáljuk, hogy mennyire megy egyenesen, és hogy viselkedik két személlyel. Remélem ezzel nincs gondod. nem szeretnék vészmadárkodni. Örülj a pacinak, használd jó sokat, aztán ha bajos, majd tavasszal eladod ugyan ennyiért, és 14.000 km-rel!
Szerintem nincs baj ezzel. Majd Blue főni meganalizálja a pacidat, ha leviszed hozzá olajat cserélni...
a maradék alkatrész
GS-gazdi jó gazdi szeretemkutyának