szerdán 5ig, csüt 6ig, pénteken sacc 2ig melózom. Kb egy óra Adonyba leérni Kispestről asszem.
Mennyi ideig tart ez? Legalább látnám én is hogyan megy.
Tecával még akkor megbeszéltük, h az övé is XL-es, h aláférjen a ruha. Tehát, ha megoldható, vennél egyet - XL -, és a Kucsi-Teca Partyn rendeznénk a sorokat.
Lesz Tökszárnak szép ruhája!
Ebben a szezonban nem sokat fogom hajtani, az utolsó hónapom a nyárból elég zsufi, meg még dolgozom is, meg még szokni is kell a drágát, de egy hazalátogatás szülőföldemre (Pécs-Mohács környéke) benne lesz még egy párszor.
Terveim szerint legalábbis...
De azért a kénkövesmennydörgőscikázósintennyilacsapjonbeleabbaakorrupthá
nyuff. De azért jó kis paci, nem?
Elviszed szerelőhöz átnézetni, ha már úgyis aktuális a szervízelése? Akkor megnyugodnál, hogy minden okés, nem? Mikor kezded el NYÚZNI?
Volt sérülése, megrepedt az idom, le is cserélték, de ezt tudom is, azért is alkudtuk le szépen. Itt is próbáltak ferdíteni a boltban, hogy "eldőlt álló helyzetben", persze, persze. Természetesen nem így volt. Most gondolkodom azon, hogy mit is kezdjek ezekkel az infokkal, és hogyan, hogy az nekem is jó legyen...
) szivárgott, és összekoszolta Zümit az olaj!
Már vettem a bótba mindenféle hasznos dolot, úgyhogy nem akarom sem újrapasztáztatni, sem pedig meghúzatni. Csere. (ha folyik még, de azt nem figyeltem most.)
Nem érné meg, ha KÁRT tennék benne!
Ha ez megvan akkor lehet rendelni......
jelenleg
Gs500 póló:
Blue - 1db - XXXL - Gs500 (névvel)
BViktor - 2db - XXL - Gs500 (név nélkül)
ERIK64 - 1db -XL - Gs500 (névvel)
HELLBOY - 1db - L - Gs500 (névvel) -a fiam
dawntez - 1 db - XXL - Gs500 (névvel)
Bó - 1db - XL - Gs500 (névvel)
Szóval ez még csak 7db
még kell 3.....vagy több