Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi gondom a tippekkel, csak az zavar, hogy nem értek a motorvásárláshoz, és olyan hozzáértő rokon sincs, akit bármikor leakaszthatok egy gép megnézéséhez.
Másokról meg most nem szólnék, még egyelőre a tegnap esti tippjeimre érkezett érdemi válaszokat mazsolázom.
Az aszfaltról való letérést csak arra az esetre említettem, ha esetleg megnéznél egy várat, vagy kilátót, ahova murvás-földes út vezet. Semmi komolyabb terepezés nem volt a háttérben. Egyszerűen szélesítendő a motor adta lehetőség ezzel...

Olasz: Brembo fékek, Rotax blokk (dettó F650GS)... hmmm, az összeszerelés olasz...
Nekem lejött 514mb de 3.18nál visszaugrik az elejéra és kezdi előlről
neked le jött az egész?
Ha gyári értékre fujtam úgy pattogtam az úton hogy pingponglabdának érezem magam.Kicsit lejjebbengedve elviselhetőbb.
Én nem szoktam variálni. A gyári értékre fújok mindent. Nem vagyok egy "karácsonyfadísz" alkat. Bár, néhányan állítják, hogy 2-3 tized bar leeresztéssel gyorsabban melegszik a gumi... és ez jó. A kopásnak biztosan segít.
Köszönjük! Jó kis vidi!
Olyan kérdésem van,hogy ilyen időbe mennyit érdemes a gumikba rakni mert szerintem nagyon kemény a 2,5 bár 150-es gumin mintha csúszkálna a valoga a gépnek.
nekem sikerült, bibibííí...
Nálam ezt dobja be
[404] ERROR A keresett file nem talĂĄlhatĂł
A szerver nem tudta megnyitni a hivatkozott lapot vagy alkalmazĂĄst.
Juppííí!
Köszi az infót épp ezt akarok most venni, akkor megyek megnézem hátha van nálunk is Maglódon!
És kész a videó - akit érdekel

2013 Évadzáró
http://www.akmt.hu/videok/2013...

540mb
64,5 perc
Szeretnél kapni?
A túraendúrók főként azért estek ki, mert többségük nem tetszik. Az Aprilia speciel a kivétel, mert az még pont elfogadható. Csak mintha azokkal szemben meg ott lenne az előítélet, hogy "olasz", meg "motort vegyél, ne Apriliát".
Az I.E. változat már nem fér a keretbe, a régebbiek igen.
Az aszfaltról való lemászkálás nem vonz, akkor meg miért legyen ez a szempontjaim között... amikor gondolkodtam ezeken, fölmerült ez is, de rájöttem, hogy számomra a terepezési képesség olyan pont, ami "fölösleges", ezért nem számolom az előnyök közé.
A többi pont rendben van.
Mindenesetre ráérek.
nem értem mi a problem ?
berreg, halad, bedöntve kanyarodik, macskaszemet lehet rátenni, és egyedi a FUTÓműve...
(örülk hogy ismét[ itt is "látlak"
Én sem kaptam mélt Dokitól.

Azonban, ha már ennyire belemerültünk a javaslattételbe akkor nekem is bele kell beszélnem egy csavart a fejébe...

Bobek említette a Freewindet, én mellé teszem az Aprilia Pegaso 650-et (főleg az I.E. változatot). Tudom Doktorúr, hogy ez a fajta építési mód "majdnem kizárt"... azonban nem ártana ráülnöd egyre-egyre.
Nem tudom a kijelölt határaid, csak az ár világos előttem, és az hogy hosszúak a lábaid...

Amiért javasoltam ezeket:
Nyomatékos egy hengeres kiforrott blokk,
Könnyű motorok,
Kényelmes, széles ülések.
Nem kell forgatni, hogy előjöjjön belőlük a "GS-nyi" teljesítmény,
A szekrénysort is rájuk lehet "dobozolni", ha kell,
Nem vagy mindig aszfalthoz kötve,
Az építési mód jellemzője a kiváló irányíthatóság, és a kényelmes üléspozíció...

Sorolhatnám...

Biztos van negatívum is dögivel. Reggel ennyi jutott a Zeszembe!
Mond hogy a vegefe jarsz.
Vittem terkepet........
Akit érdekel (ma láttam):
A Fóti Auchan-ban 6990Ft az 5L-es 10W-40-es Valvoline motorolaj...
Minden féle van, ua. az áruk és ma még tele volt vele a sorvég...
Szerinted miért találkoztunk Szentendrén?
Nem, nem sakkozni voltam...
Tudom hihetetlen, de igen, létezik olyan motoros (lásd pl. én) aki nem téved el a Pilisben!
Amennyi pénzbe ez kerülhet, inkább vennék magamnak egy új motort. Mennyi zséje lehet, aki ilyen örületre képes áldozni. Gondolom ez neki olyan tétel lehet mint nekem egy happy meal menü.
wazze Isti!
ez egy robotmacska!
vagy már itt tart a nagy össznépi őrület, hogy mindegy, csak füstöljön és berregjen?
de legalább rodeózni azért lehetne vele
http://www.motorinfo.hu/teszt/2012/06/07/hasznaltteszt_buell_1125_cr_be
lepo_a_harcosok_klubjaba/ ---------- Én pedig ilyennel mentem. Ez még rátesz egy lapáttal. Minden fokozatban egykerékre áll kuplunghasználat nélkül. Brutális.
engem is elkapott a keressünk motort dokinak vírus
http://www.bbc.co.uk/news/tech...

azt mondtad mész bubuzni ... ez nagyon Colombós volt !
most már végképp nem értelek . ha tetszik valamelyik típus. forma stb. akkor lesza...rok minden véleményt, oszt megszerzem...
A freewind nem erősebb csak nagyobb és szélvédettebb.