Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na így már nem ér bele.
http://www.kephost.com/images4...
Ja meg karbiszinkron de az szinte jó is volt de picit korrigáltuk.
Meg szelephézag ell, de nem kellett állítani rajta.
Egy nap alatt pikk-pakk leszervizeltem a GS-t. Tűszelepek, Krbimembránok, Benzincsap, Olaj, Gyertya, Levegő, Lánctisztítás és beállítás kenés. Tavaszra pipec a gép. Ja és volt egy 15 km-es próbaút.
Jóóó...hát nem is rád gondoltam! Eszembe sem jutott, hogy te ilyen jó fej lennél...
Csak a gyerekeket.
Ettől én még személy szerint nem szándékozlak itt hagyni titeket...különben is arra is ígéretet kaptam, ha netalántán moci nélkül maradnék majd egy ideig, visztek magatokkal utasként
Sőt..............
Hát pedig vissza fogunk járni, nézd meg hány létformának van itt GS-e? A csapat fele lassan mást hajt, de visszajár... nem lesz itt gond :)
Ha a többségnek sikerül, amit szeretne, vagy ami muszáj neki, hát jövőre elég kevés (aktív fórumozó) GS-tulaj lesz errefelé...
Kb. Reális is. Hamarosan én is kirakom eladni, csak meg van egy első szimering cserém, meg az a kurva utángyártott szelepfedeltomites egy rakás fos. Én fasz maximalista voltam es nem nyomtam oda tomitopasztat, hat ez hiba volt, utána 330-350-róla fogom indítani.
Azon is gondolkozom, hogy leszarom es adom olcsóbban, hozza sem nyúlok, csak faj ám a szívem meg...
Serpabarát vagyok nem kínzom őket.
Erre valók a serpák. Vinni nagy fehér szahib
A buszig nem jutnék ami odavisz.
Mondtam én, hogy visszajössz?
Hát..............a K2 a föld 2. legmagasabb hegye.................úgy nézek én ki mint aki szívroham nélkül felmegy oda?
Pedig a K2-n nagyon könnyű fönnmaradni.
Mondjuk leesni is róla.
Eddig nem tetszik.
Esetleg K2.

Csak oda
k7 vagy mifene
Bébiszitter-tanfolyamot
Megint a mitvegyek játék megy?

Nekem mit ajánlotok?
Ezek is szépek! Nem akkora gond, ha az ország közepén vannak, megéri azt az 5-10ezer forintos utat, ha tényleg jók.
Na nekem ez és ez szimpatikusabb mint a lentebb linkelt darab. Mondjuk mindkettő az ország középső részén van..