Szerencsére igen...kevéssé tolerálják a kirívó szemétségeket.....nekem is szóltak amikor haverok keróztak az utcában többször is és igazuk volt, tele van nyáron az utca gyerekekkel...
Erre van egy történetem....egyik szomszéd karossszériázott és hasonlók, de szinta csak éjszaka mert nappal aludt....nagyon jó volt nyaranta a nyitott ablaknál flexet és kalapálást hallgatni......oszt néhányan ezt hirtelen megunták és egyik setét éjjel bántották.....szerencsére elköltözött... .....
Nem nagyon mehettél még több napos hosszabb túrára ahogy gondolom.....nekem az előző SV1000-en rövid raptor dobok voltak, szóltak mint állat, de 3-400 km után a fülem napokra bedugult, rázta a kormányt és napokig remegett a kezem egy kicsit a többnaposok után.....és nem beszélve arról amit más is felvetett, hogy másokat is igencsak zavar.......azóta sem volt és nem is lesz soha sportdobom utcai gépen...
kell egy relé a gyújtásra ami vezérli az akkuból közvetlen jövő szálat a mérő cuccnak
az akkuhoz meg egy 20-30as biztosíték hogy ne legyen nagy ellenállása
kevésbé professzionális megoldás: egy kapcsoló a mérőke elé
Nekem volt, de nem mutat igazat, mire a szivargyújtóhoz ér veszít akár tizedeket is, a kamionomban 3 szivargyújtó van (gyáriak) és mind más értéket mutat ugyanazzal a műszerrel. Valami közvetlenebb kapcsolatot érdemes létrehozni.
Tudhatnád, h a Gs épp az a motor ami megy 30al 5.-be is meg 2.-ba is. Csak más a "körítés". A körítést az dönti el, hogy nekem jó vagy sem a kedvem és kinek akarok röccenést az idegállapotába.
Egyszer vezettem egy vatta új YBR125-öt Szegeden a városban... hát amikor először megálltam vele a lámpánál azt hittem lefulladt, annyira nem volt hangja... mondjuk menet közben sem. Mivel még bejáratós volt nem nagyon mentem vele 60-65 fölé.. viszont nagyon kényelmes volt, időmilliomosoknak szerintem még több ezer kilométeres túrákra is jó lehet. Főleg hogy eszik max 3 litert (mindenféle bűvésztrükk nélkül).
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy szánalmas, hogy ennyire kell erőlködnie a 30-hoz... egy mezei 125-ös is képes bármikor csöndben, méltósággal menni 50-et.
Bizonyos kor után nyilván nem kell hőmérő (érzed az izületeidben ), de azért nem baj, ha látod ebből is milyen tapadásra számíthatsz egy-egy kanyarban...
Persze kérdés, hogy fel tudod-e tenni az érzékelőt olyan helyre, ahol a tényleges kinti, sőt megkockáztatom az aszfalt hőmérsékletéhez legközelebbi értéket tudja mutatni...
Kinek, milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban (ha van)?
Nincs velük baj. A banditos szomszéd közölte, hogy őt nem zavarja. A pöstiek meg elő sem jönnek, pedig ők nagyon hallhatják. Egy másik pár utcával lejjebb nagyon kiakadt, azóta ha arra járok köszönök* neki.
*2-esbe 9000 ledurrogva, mert én törődök az emberekkel.
A szomszédok meg vadászpuskával durrognak vissza, nem?
Én biztos azt tenném.
Szomszédnál régebben volt egy kutya, melyik folyamatosan vonyított, ha nem voltak otthon a gazdik. A gazdinak a mamája meg kint lakik Miamiban, ezért 2-3 évente kimennek több hétre. Na ilyenkor rendszeresen elgondolkodtam, h lehetne kinyírni, h ne jöjjenek rá, hozzáteszem, imádom a kutyákat.
Hál'Istennek ez már jó régi story, azóta nincs új kutyájuk.
Én eddig 3x rendeltem "Kínából"...
az első megjött.....a második-harmadik már nem.
Persze az első ember 100%-os volt, a többi csak 90-99-közt.
Szerencsémre nem vagyonok voltak....
Mehet mindenkinek így is?
az akkuhoz meg egy 20-30as biztosíték hogy ne legyen nagy ellenállása
kevésbé professzionális megoldás: egy kapcsoló a mérőke elé
Persze kérdés, hogy fel tudod-e tenni az érzékelőt olyan helyre, ahol a tényleges kinti, sőt megkockáztatom az aszfalt hőmérsékletéhez legközelebbi értéket tudja mutatni...
Kinek, milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban (ha van)?
Innen is rendeltem már. Megjött, de több hónap alatt.
*2-esbe 9000 ledurrogva, mert én törődök az emberekkel.
Én biztos azt tenném.
Szomszédnál régebben volt egy kutya, melyik folyamatosan vonyított, ha nem voltak otthon a gazdik. A gazdinak a mamája meg kint lakik Miamiban, ezért 2-3 évente kimennek több hétre. Na ilyenkor rendszeresen elgondolkodtam, h lehetne kinyírni, h ne jöjjenek rá, hozzáteszem, imádom a kutyákat.
Hál'Istennek ez már jó régi story, azóta nincs új kutyájuk.