Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát így 13 esetén már elég szép summát bukok.
Ha vatera és nem 100-as az ember, akkor azt is kalkuláljátok bele, hogy kb 50% az esély hogy meg is kapjátok.

Én eddig 3x rendeltem "Kínából"...
az első megjött.....a második-harmadik már nem.
Persze az első ember 100%-os volt, a többi csak 90-99-közt.

Szerencsémre nem vagyonok voltak....
Írt a csökött kínyai a feszmérőkre hogy lassú lesz.30-nap felett.Tehát február közepe-vége.
Mehet mindenkinek így is?
kinek mi hosszú. Dimenzió különbségek tudod. Ahogy kinek mi a motor.
Ez nem hosszú túra
majd meglátjuk. :) lehet benne valami.
Háát akkor ha véletlenül elkezdesz hosszabb túrákra is járni hamar betömködöd a végét a dobnak...
Szerencsére igen...kevéssé tolerálják a kirívó szemétségeket.....nekem is szóltak amikor haverok keróztak az utcában többször is és igazuk volt, tele van nyáron az utca gyerekekkel...
250km volt a max. Tetszett. Csak elültem a hátsóm. :D
jó helyen laksz. Napi 2x kibírják.
Erre van egy történetem....egyik szomszéd karossszériázott és hasonlók, de szinta csak éjszaka mert nappal aludt....nagyon jó volt nyaranta a nyitott ablaknál flexet és kalapálást hallgatni......oszt néhányan ezt hirtelen megunták és egyik setét éjjel bántották.....szerencsére elköltözött... .....
Nem nagyon mehettél még több napos hosszabb túrára ahogy gondolom.....nekem az előző SV1000-en rövid raptor dobok voltak, szóltak mint állat, de 3-400 km után a fülem napokra bedugult, rázta a kormányt és napokig remegett a kezem egy kicsit a többnaposok után.....és nem beszélve arról amit más is felvetett, hogy másokat is igencsak zavar.......azóta sem volt és nem is lesz soha sportdobom utcai gépen...
kell egy relé a gyújtásra ami vezérli az akkuból közvetlen jövő szálat a mérő cuccnak
az akkuhoz meg egy 20-30as biztosíték hogy ne legyen nagy ellenállása
kevésbé professzionális megoldás: egy kapcsoló a mérőke elé
Igazából elég azt látni, h van vagy nincs. Meg esetleg ha túl sok a nafta védjen is.
Nekem volt, de nem mutat igazat, mire a szivargyújtóhoz ér veszít akár tizedeket is, a kamionomban 3 szivargyújtó van (gyáriak) és mind más értéket mutat ugyanazzal a műszerrel. Valami közvetlenebb kapcsolatot érdemes létrehozni.
Tudhatnád, h a Gs épp az a motor ami megy 30al 5.-be is meg 2.-ba is. Csak más a "körítés". A körítést az dönti el, hogy nekem jó vagy sem a kedvem és kinek akarok röccenést az idegállapotába.
Egyszer vezettem egy vatta új YBR125-öt Szegeden a városban... hát amikor először megálltam vele a lámpánál azt hittem lefulladt, annyira nem volt hangja... mondjuk menet közben sem. Mivel még bejáratós volt nem nagyon mentem vele 60-65 fölé.. viszont nagyon kényelmes volt, időmilliomosoknak szerintem még több ezer kilométeres túrákra is jó lehet. Főleg hogy eszik max 3 litert (mindenféle bűvésztrükk nélkül).
Én nem szeretem a csendes motort. Annak igenis legyen hangja!
Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy szánalmas, hogy ennyire kell erőlködnie a 30-hoz... egy mezei 125-ös is képes bármikor csöndben, méltósággal menni 50-et.
Nekem a gyújtáskulcs mellett van, tutit h szart mér, mert a motortól ott dől fel a meleg levegő.
Bizonyos kor után nyilván nem kell hőmérő (érzed az izületeidben ), de azért nem baj, ha látod ebből is milyen tapadásra számíthatsz egy-egy kanyarban...

Persze kérdés, hogy fel tudod-e tenni az érzékelőt olyan helyre, ahol a tényleges kinti, sőt megkockáztatom az aszfalt hőmérsékletéhez legközelebbi értéket tudja mutatni...

Kinek, milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban (ha van)?
http://dx.com/

Innen is rendeltem már. Megjött, de több hónap alatt.
Nincs velük baj. A banditos szomszéd közölte, hogy őt nem zavarja. A pöstiek meg elő sem jönnek, pedig ők nagyon hallhatják. Egy másik pár utcával lejjebb nagyon kiakadt, azóta ha arra járok köszönök* neki.

*2-esbe 9000 ledurrogva, mert én törődök az emberekkel.
A szomszédok meg vadászpuskával durrognak vissza, nem?

Én biztos azt tenném.

Szomszédnál régebben volt egy kutya, melyik folyamatosan vonyított, ha nem voltak otthon a gazdik. A gazdinak a mamája meg kint lakik Miamiban, ezért 2-3 évente kimennek több hétre. Na ilyenkor rendszeresen elgondolkodtam, h lehetne kinyírni, h ne jöjjenek rá, hozzáteszem, imádom a kutyákat.

Hál'Istennek ez már jó régi story, azóta nincs új kutyájuk.