Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1250.
Azért nálam még kurva nagy a difi...
Én mindkettőt újonnan vettem, és gyanítom, hogy a mostanival is átlépem az 5 évet

Aztán majd jöhet a Busa, vagy az ezredes
Azt nincs pofám, mert leköptök :D
Én úgy vagyok vele, ha előre tudom, h vmit legalább 5 évig használni akarok, akkor inkább az új mellett döntök, ha belefér a budgetba.
A nőkre ez természetesen nem állja meg a helyét.

Bár mindkét mocit használtan vettem, persze nem gondoltam egyiknél sem, h mindkettő több, mint 5 évet fog nálam időzni.
Sz@r ez az új google útvonaltervező, csak 8 állomást enged, pedig most kirándulósra szeretném, na mindegy, akkor 2 részletben tolom:

Part 1

Part 2

Persze a Szépkilátótól már lehet gyorsító szándékú módosítás akár Nagyvázsonyig a 77-esen, ill. Tihanyból a 73-mason Várpalota felé pl.: így, de az már elég TT-s lenne

No majd meglátjuk!

Vélemény?
Sztem ezek jobbak mint a bálnatestű NC 700-as sorozat, de az új CB500-nál is.
Igen! Inkább akkor már inkább egy ilyen és akkor zsír, nem 3-400 kilóval olcsóbb használt, de ki tudja milyen. Amíg nagyobb volt a difi, jó alternatívának tűnt a használt, de mostanra megváltozott a helyzet.
Hát 1,8-1,9-ért már lehet jó motort kapni. Egyébként nekem is tetszik.
Azokat linkeld be, amiket ma néztetek!
Ezt te linkelted talán valahol... kurva jó ára lett:
Yamaha MT-07
Aki vesz az nem adja el mert azért vette, szüksége van rá nem azért mert olcsó hitel nulla törlesztő mért ne.
Tehát nem adja el.Vagy ha eladja nem bagóért.
A régi időkét sírom vissza. Kár volt kihagyni.
Amíg nem vesznek nagy számban újat az emberek, sajnos nem várható változás.
Autónál ugyanez. 2009 utánit nem nagyon lehet találni használtban, ahogy motornál sem, max túltárolt darabokat.
A használtak árai meg inkább realizálódtak mint elszaladtak. Nézz szét pl. a mobile.de-n! Ha nem ezeréves öreg romot akarsz, ott se olcsóbb semmivel, de inkább drágább.
Sajnos nem tudom mióta áll ott. Én is csak jártamban lettem figyelmes rá, és gondoltam lekettintom mint érdekességet. A google térképen még nincs rajta, szóval szerintem nem lehet túl régen ott.
Előzetes terv útirány ügyben?
Tököm Gerecse 50.

Az a fiataloknak való, én anno voltam 3x is, mikor az Árpád gimiben tanultam. Öreg vagyok én már bohócnak, h időre menjek távokat és azért ne tudjak kényelmesen ülve meginni egy sört, mert kifutok az időből.
Hali, válaszoltam is sebtiben...
O.K.

Korai indulásra ne számíts, kb. 10h körül tervezem a startot és amíg tart az út és a kedv

Az esőt 60+ %-ban mondja vasárnapra, de hogy melyik napszakban azt a fene tudja. Hétfőre sokat esik vissza, úgyhogy az esti, késő délutáni órák az esélyesebbek, így még a vasárnap is jó lehet szabadtéri programra, de a szombat a tuti, mert ha gurul a gyógyszer addig nem megyek haza, míg 10 °C alá nem esik
Nemsokára lesz a Gerecse 50. Haver fűzi a fejemet hogy menjek, de szerintem az első 500 méteren mentőhelikoptert kéne hozzám hívni.
Szólj merre mész, lehet én is gurulnék, bár du. már névnapozás lesz az egyik haveromnál, de majd meglátjuk. Vasárnapra esőt mond? Bassz, el akartunk tekerni bringával Szentendre felé.

Tby, az a helyzet, h qrvára nem használom már. Ugye melóba jártam vele, de már 1-2 éve ráálltam a bringára és havonta elenyésző napot megyek-mennék vele. Igazándiból tavaly is akkor használtam, ha esett az eső és nem volt kedvem bringán elázni, felvettem az eső cuccot oszt kész.

Most nézem vissza, tavaly március óta mentem vele nem egészen 2000 km-et. Télen kocsizok, hétvégén meg inkább a cibere. Szóval tök feleslegesen áll nálam, akkor már inkább használja vki. Persze ha megmarad és nem kell senkinek reális áron, akkor se fogok sírni. Hugyé-szaré nem fogom odaadni. Kicsit rá kell költeni a külsejére, de egyébként rendben van.
Szerintem az lesz.
Volt rá egy hetünk... mentünk napi 20 kilométert.. kocsmáról kocsmára Régebben szerettem gyalogtúrázni.. már annyira nem. A "leg" az egy 50 kilométeres téli egynapos börzsönyi gyalogtúra volt, össz 2500 méter szintkülönbséggel... meg egy hasonló a bükkben, bár abból csak 35 volt a hegyen, a maradék 10 az miskolc gyönyörű főutcája volt levezetésképpen
Bizony csúnyán elszaladtak a használt motor árak, amellyel az állapotuk pont fordítottan arányos. Aki halogatta, most rosszabb helyzetben van mint akárcsak 1-2 éve. Egyre több érv szól az új motor megvétele mellett, mert a használt már nem annyival olcsóbb, hogy megérje mint régebben. Az állapotuk pedig nem az újat megközelítő, hanem egyre kétesebb, bizonytalanabb.... na talán majd ősszel!
Protektoring?