Én tudom.
Van ott egy kis letérő a 77-esről, sok visszafordító kanyar, pár 100 méteren 100 méteres szintemelkedés majd sűlyedés aztán vissza a 77-esre. Ma megvolt.
Én egyébként már nagyon vártam, h majd kihozzák az enyém utódját, mert az egyik legsikeresebb gép volt a maga kategóriájában, bár annak hívják, de ez nem az.
Nem azt mondtam, hogy lehánynátok, csak leköpnétek
Néztünk egy CBR600RR-t, na arról csak szóban vagyok hajlandó beszélni, de kilőve, sőt az összes RR kilőve.
Aztán elmásztunka Red Baronba, hogy ülés próbázunk, hátha Ganja valamibe beleszeret, legalább van összehasonlítási alapunk, mert nagyon komolyan felmérik a motorokat, igaz meg is kérik az árát.
Van egy srác, aki már múltkor majdnem elengedte a saját jutalékát, csak vigyek már el valamit, na most röhögve mutatott egy vasat, ami mint mondta: na ez most RB árhoz képest olcsó, igaz nem olyan szép, mint amiket egyébként bevesznek, de most olcsóbbal is próbálkoznak, mert az is kell a népnek. Ez is be lett mérve, meg is néztem a papírját 260 a vége, 112-117 paci hátsó keréken egy 2002-es GSX-R600 volt, rohadt ronda sárgában Pöcc-rőff, szép hang, sporkipu, kap új gumikat, nézve egy hónap garival, alku előtt 880.
Röhögtem rajta, aztán ráültem és baszki, ez kényelmes...egész fura volt, elgondolkoztatott.
Szépkilátó és Esztergom között valahol majd tankolunk még (pl. Pápa, vagy Sümeg, nafta függvénye), ill. a Szépkilátónál van egy kajálda, majd meglátjuk mikor érünk oda, és megejtjük a kései ebédet is
Van ott egy kis letérő a 77-esről, sok visszafordító kanyar, pár 100 méteren 100 méteres szintemelkedés majd sűlyedés aztán vissza a 77-esre. Ma megvolt.
Zoli32[69648] ma 20:11
Végülis vettél valamit a szomorúkacsafos helyett?
motobogyó[69649] ma 20:16
egy 3 hengeres wartburgot,kolbászsirmetál szinben,és traktorlámmpákkal,hogy ne csak neked legyen már fosrakásod
Én egyébként már nagyon vártam, h majd kihozzák az enyém utódját, mert az egyik legsikeresebb gép volt a maga kategóriájában, bár annak hívják, de ez nem az.
http://youtu.be/2p_SNixPr-0
Néztünk egy CBR600RR-t, na arról csak szóban vagyok hajlandó beszélni, de kilőve, sőt az összes RR kilőve.
Aztán elmásztunka Red Baronba, hogy ülés próbázunk, hátha Ganja valamibe beleszeret, legalább van összehasonlítási alapunk, mert nagyon komolyan felmérik a motorokat, igaz meg is kérik az árát.
Van egy srác, aki már múltkor majdnem elengedte a saját jutalékát, csak vigyek már el valamit, na most röhögve mutatott egy vasat, ami mint mondta: na ez most RB árhoz képest olcsó, igaz nem olyan szép, mint amiket egyébként bevesznek, de most olcsóbbal is próbálkoznak, mert az is kell a népnek. Ez is be lett mérve, meg is néztem a papírját 260 a vége, 112-117 paci hátsó keréken egy 2002-es GSX-R600 volt, rohadt ronda sárgában
Röhögtem rajta, aztán ráültem és baszki, ez kényelmes...egész fura volt, elgondolkoztatott.
Szóval valami ilyesmi...
A program:
Szentendre Omv: Meeting+kv
Esztergom Shell: 2. kv+teletankolás+útvonalterv átismétlés
Bokodi hűtőtó: fénykép
Nagyteveli-Víztározó: fénykép
Szépkilátó: fénykép
Nagyvázsony: velős pirítós
Tihany: fénykép
Gárdony: rétes
Telefonfülke: búcsú
Összesen 513km
Szépkilátó és Esztergom között valahol majd tankolunk még (pl. Pápa, vagy Sümeg, nafta függvénye), ill. a Szépkilátónál van egy kajálda, majd meglátjuk mikor érünk oda, és megejtjük a kései ebédet is
Az NC-k meg, hiába írnak jókat róla, egyszerűen nem vonzanak, nem dögösek, nem pörögnek, tudom ciki ezt írni, de nem menők...olyan semmilyenek.
Mi az, Kawa?
Na majd holnap még teszek fel pár javaslatot én is.
Az új 650-es ciberével is melléfogtak szerintem, meg ezek a 700-750-esek sem tűnnek vmi faszányosoknak. Az áruk viszont nem csekély.
NOS, mi lehet még a gond
Naked fan-oknak szerelem lehet első látásra