Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó itt jegelem magam egy időre.
Akkor gyere Te is
Bogyónak volt egy kurvarondaótvarszar K1-es haccázasa.Azóta szívom a vérit.
B@szki ez az ürge hol nem írkál?
Én tudom.
Van ott egy kis letérő a 77-esről, sok visszafordító kanyar, pár 100 méteren 100 méteres szintemelkedés majd sűlyedés aztán vissza a 77-esre. Ma megvolt.
Minden megállónál megejtheted, csak gondoltam ez magától értendő Az ebéd miatt jobban aggódom
Ezt most idéznem kell a GSX-R600 fórumról, bezsratam :

Zoli32[69648] ma 20:11
Végülis vettél valamit a szomorúkacsafos helyett?

motobogyó[69649] ma 20:16
egy 3 hengeres wartburgot,kolbászsirmetál szinben,és traktorlámmpákkal,hogy ne csak neked legyen már fosrakásod
Na bassz, 2x sikeredett.
A pisit kihagytad, össze fogom hugyozni magam az út alatt.
A pisit kihagytad, össze fogom hugyozni magam az út alatt.
Régi 600 gixerek kényelmesek, havernak van, mentem vele.
Annyiért nem is sok...
De, melléfogtak, mert nekem nem jönnek be.

Én egyébként már nagyon vártam, h majd kihozzák az enyém utódját, mert az egyik legsikeresebb gép volt a maga kategóriájában, bár annak hívják, de ez nem az.
Zoli, ezt csak Neked:
http://youtu.be/2p_SNixPr-0
Nem azt mondtam, hogy lehánynátok, csak leköpnétek
Néztünk egy CBR600RR-t, na arról csak szóban vagyok hajlandó beszélni, de kilőve, sőt az összes RR kilőve.
Aztán elmásztunka Red Baronba, hogy ülés próbázunk, hátha Ganja valamibe beleszeret, legalább van összehasonlítási alapunk, mert nagyon komolyan felmérik a motorokat, igaz meg is kérik az árát.
Van egy srác, aki már múltkor majdnem elengedte a saját jutalékát, csak vigyek már el valamit, na most röhögve mutatott egy vasat, ami mint mondta: na ez most RB árhoz képest olcsó, igaz nem olyan szép, mint amiket egyébként bevesznek, de most olcsóbbal is próbálkoznak, mert az is kell a népnek. Ez is be lett mérve, meg is néztem a papírját 260 a vége, 112-117 paci hátsó keréken egy 2002-es GSX-R600 volt, rohadt ronda sárgában Pöcc-rőff, szép hang, sporkipu, kap új gumikat, nézve egy hónap garival, alku előtt 880.
Röhögtem rajta, aztán ráültem és baszki, ez kényelmes...egész fura volt, elgondolkoztatott.
Persze Nagyvázsony helyett a 77-es mellett is megállhatunk langolózni, csak már nemtom hol van a kajálda...
Mór-Zirc között jártam, mikor Bakonynánára mentem procit business-elni, full ködben és akkor megfogadtam, hogy motorral is be kell járni

Szóval valami ilyesmi...

A program:
Szentendre Omv: Meeting+kv
Esztergom Shell: 2. kv+teletankolás+útvonalterv átismétlés
Bokodi hűtőtó: fénykép
Nagyteveli-Víztározó: fénykép
Szépkilátó: fénykép
Nagyvázsony: velős pirítós
Tihany: fénykép
Gárdony: rétes
Telefonfülke: búcsú

Összesen 513km

Szépkilátó és Esztergom között valahol majd tankolunk még (pl. Pápa, vagy Sümeg, nafta függvénye), ill. a Szépkilátónál van egy kajálda, majd meglátjuk mikor érünk oda, és megejtjük a kései ebédet is
Nem fogtak mellé, csak az nem CBR, hanem valami... ugyanazt tudja, mint a Lovy gépe, csak jó drágán CBR néven...

Az NC-k meg, hiába írnak jókat róla, egyszerűen nem vonzanak, nem dögösek, nem pörögnek, tudom ciki ezt írni, de nem menők...olyan semmilyenek.
Naaaa ne szórakozz!
Mi az, Kawa?
Jó pár itt lévő szakaszon végigkarcoltam ma is.
Na majd holnap még teszek fel pár javaslatot én is.
Nem rossz.
Hát igen, mostanában a honda nem nagyon remekel az új modellekkel.

Az új 650-es ciberével is melléfogtak szerintem, meg ezek a 700-750-esek sem tűnnek vmi faszányosoknak. Az áruk viszont nem csekély.
Legfeljebb majd a tervezett elfogómotorok teljesítményét is figyelembe veszem a döntésnél, hogy melyik legyen

NOS, mi lehet még a gond
Addigra már csak elektromosat fognak engedni az EU-ban
Először majdnem ráraktam a bélyeget, hogy milyen gyengusz, de bazz, MILYEN KÖNNYŰ!

Naked fan-oknak szerelem lehet első látásra