cak elfelejtettem, te meg nem koppintottál a buksimra, h zsebelnéd a jussod....
kolléga! Ne is reménykedj abban, hogy zsokéval személyesen megismerkedhess! Olyan roppant elfoglalt, hogy még velünk sem ér rá gurulni, akik itt laknak egy faluban vele!
(
) Tegnap megnéztem, ő, meg Blue a legrégebbi fórumozó (meg Bigmen, de ő eléggé eltűnt
), aztán kb még soha senkivel nem találkozott. Ha meg netán mégis tolja velünk a bringát, akkor leszállás után a fülén lóg a távrecsegő készülék!
(zsoké:
)
Aztán ha rossz a jóslat, akkor lesz sült békacomb!
(ezt nem azé írtam, h gonosz kommenteket fűzzetek hozzá!
sztornó a beígért masszírozás!
) , a táj meg szerintem nagyon szép, ritkán járok arra, rá is csodálkoztam a kis dombocskákra, szántókra.
Néztem ezt is. Napról napra változik. De most egész kedvezőnek tűnik....
:
)
. Fő a hirnév! De egy merci szerviz 150 e Ft
.
..
.
Ja és GS500F-es árában van az én használt gépem.
.
.
Képzeljétek, ma motorral jöttem dolgozni. Először egy szép kis CBF 600-asal keringőztünk, de nem győzte a tempóm. (féltette a kocsik között a dukkóját) Majd a Népligettől egy robogós kezdett kostolgatni. Ez egy barom volt. 5x majdnem megölt. Szegényke nem ismerte a tükröt. Volt, hogy csak egy-két centi volt a motorom meg a robogója között, mikor satuztam mert elémvágott. Ráadásul emiatt még hátulról is majdnem belém rohantak.
Az ötödik alkalommal feltettem magamnak a kérdést: Vagy megállítom és én ölöm meg, vagy ráállok a sínekre 100-120 és nem látom többé. (elengedni nem akartam, mert ahoz lassan ment és én meg késésben voltam. A síneket választottam.