Leallosav, sorok kozott, es a legdurvabb az M0-nal a betonarokban+murvan!
Szoval szerencsesen megerkeztunk konnyed 15 ora lette az ut... Ja, es ez volt a tortenet "konnyebbik" fele. En eddig nagyon papirkutya voltam, kb. 50-100km volt a max., amit esoben mentem. Hat most sikeralt kamatos-kamattal visszakapni az elettol.
No mennyit kellett mennem, no mennyit szakado esoben a jeges nemet tajon (12 fok indulaskor)? 520KM ZSINORBAN, raadasul indulas utan 50km-el.
Szoval bejott az elet.
De ha megfogadtok egy tanacsot tolem, mint esomeno: autopalyan sose vegyetek el a gazt esoben, SOT! Ha epkezlab gumid van 140 ala ne is essen a timpo, ugyis tok tuti a gep hutese!
De komolyra forditva a szot, a GS-el ugyanugy lehet hozni a 130-as tempot minden kockazat nelkul. A masik, hogy megcsinaltam ezzel a reggellel a nagy SPOOL mocisruha tesztet esoben. Szoval KIFOGASTALAN volt ugy, hogy NEM hasznaltam esoruhat fole! Hihetetlen, de tenyleg nem azott at (igazabol volt esoruham, csak egy szammal kisebb es nem akartam, hogy folytogasson, mert pont passzos. Ha valakinek kell, elado, 175-188cm-es emberre, XL-es, egyebkent beszar siraly cucc, 4e-t odaadom). Egy dologgal viszont mindenkeppen szamolni kell, hogy az atazott kulso resz nagyon hut - hiaba a termo beles, nem eleg. Szerencsere volt nalam meg 3 polo, azokat mind felvettem+kezeslabas, igy megfelelo lett a hoerzetem is. A kesztyum is jol vizsgazott - van egy atmeneti cafe racerem, louis 5e ft koruli -, de az 350-400km utan kezdte feladni a kuzdelmet es teljsen atazott, de ez termeszetes - ilyenkor jon jol a markolatfutes, ill a gumi takarito kesztyu, tudjatok, az a gusztuistalan sarga/kek.
En egyiket se hasznaltam, de volt valtokesztyum (hosszu utra KOTELEZO), amire mar nagy szukseg volt, mert az ujjaim kezdtek felpuhulni a sok viztol es erzekennye valtak, es hiaba a markolatfutesem, az nem volt eleg, csak meleg lett tole a viz.
)
A "kb soha senkivel nem is találkozott" című rész zsokéra vonatkozott, hogy mindig kihúzza magát a közös gurulás alól! (szal őt kóstolgattam!
). Az meg, h haraptam Szszmiklósra?
ott lakom, szeretem, és csak kijavítottalak.
Eddig...
Nem hiszem, h nagyon sokat kéne magyaráznom, hogy ez nemcsak gsöcccázas topik.
Erről jut eszembe.... "sok jó ember kis helyen is elfér. Akár motorral is!"
Meg amúgy is nagy a baháti táhsaság, csak megvédenek egy ártatlan nyúlprémet!
? Öcsisajt?
)
.
úgy kellemes hétvégét a bajai-Horvát cspatnak, és vigyázzatok Magatokra, jó idot és széles utat!
)
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó időt, a bajai csapatnak is esőmentes napokat (kinyalni ám a kondért ! ).
Nyuszika !
Köszönöm megtisztelő válaszodat és neked is napfényes szép napokat jóóóó hétvégét és kihasználni a jó időt !