én pl jártam úgy hogy fag csapágyat vettem a kerekekbe és a 4ből 1 kuka lett olyan 1500km után, ezt kicseréltük és utána nem volt baj
szerintem abba elfelejtettek zsírt tenni, vagy keveset, vagy épp az volt a hamis
de volt olyan endúróm amibe cx nevű csapágy ment, evvel sem volt hiba, és ez elég olcsó kategóriás csapágy
A-ból B-be mentünk, meg vissza.
A tetőn visszafordultunk. Ez egy kis kitérő volt. Az út tökéletes, csak akkor a kanyarok széle kavicsos volt. Szerencsére alig volt forgalom, így mindkét sávot igénybe vehettük.
Nem írnám le.....majd ha összefutunk, de nem csak jármű tapasztalat van csak hanem gépgyártó ahol nem 1-2db hanem ezrével alkalmaztak több féle csapágyat....
Melyik pár neves csapágy gatya? És melyiket tudod ajánlani, akár az olcsók akár a nevesebbek közül. Épp zárt kerékcsapágyakat veszek a jawamhoz. Köszi előre is.
Lesz még Horvát túra idén?
Sanyi, ti hogy álltok a dologhoz?
Úgy hallottam lesz vénasszonyok nyara, úgyhogy szeptember vége/október eleje is szóba jöhet.
Februarban kezdtuk.
Kurvanagy volt.
Ha megbiztuk volna valakit lgalabb felmillaert bontottak volna el.
Igy meg csak a nyolc sittkontener volt hatvan rugo a bobcat ugyanannyi.
En mondtam hogy lehetne segiteni.
csak igazándiból az 5-ös net óta nincs fejlődés csak a torrent letöltés ami jobban megy
bár az fura hogy eleinte még az 1080as youtube video is simán ment ez valahogy az lmfao csúcsratörése (2011)körül volt mert akkor nézegettük a gyerekkel mennyivel másabb az 1080as a 360astól
most meg olyan a net mint a fizetésem hogy mindig szarabb
mondjuk azóta 2 szomszédban is van net szerintem simán csak szétosztották ami addig volt.......
Parasztvakítás. Jól mondják, a garantált minimumot kell nézni, mert az h akár 20 is lehet az függ attól a helyi szakasztól is, ahol laksz. 1xrűen gecik.
A megadott garantált minimumot kell nézni, a maximumot nem igazán fogod elérni szerintem (feltöltő/letöltő hely sávszélességétől is függ). Úgyhogy csak annyit fognak mondani, hogy a garantált megvan, reklamációnak helye nincs.
volt itt valaki "matávos" kérdeznék tőle
jól értelmezem a dolgokat?
van egy netmánia m(kínált tetöltési sebesség 20 mb/s) netem, erre azt írják hogy a garantált csak 1mb/s
szóval ha ezen felül van akkor reklamációnak helye nincs?
mert ugye akkor kár volt áttérni a 10ből a 20ba, még szarabb lett a helyzet mert azelőtt a speedtest ilyen 7-9 mb/s tesztelt mostanában meg csak 1,5-2,5
aztán mivel ez több mint 1 hiába is reklamálnék
szerintem abba elfelejtettek zsírt tenni, vagy keveset, vagy épp az volt a hamis
de volt olyan endúróm amibe cx nevű csapágy ment, evvel sem volt hiba, és ez elég olcsó kategóriás csapágy
A tetőn visszafordultunk. Ez egy kis kitérő volt. Az út tökéletes, csak akkor a kanyarok széle kavicsos volt. Szerencsére alig volt forgalom, így mindkét sávot igénybe vehettük.
Nem erossegem a szervezes.
Szoval valaki nekiallhatna.
Sanyi, ti hogy álltok a dologhoz?
Úgy hallottam lesz vénasszonyok nyara, úgyhogy szeptember vége/október eleje is szóba jöhet.
Nálunk 1 konténer 20-25.
Bár az sem mindegy hogy mekkora, de akkor is jó ár az érte.
Kurvanagy volt.
Ha megbiztuk volna valakit lgalabb felmillaert bontottak volna el.
Igy meg csak a nyolc sittkontener volt hatvan rugo a bobcat ugyanannyi.
En mondtam hogy lehetne segiteni.
Most már fejezd be!
Nem vagyok buszke ra de eltuntettem egy vagon hasznalt eps-t.
Én szüretelni voltam...jobban mondva romeltakarítás, mert szőlő nem sok volt, beteg fürtök annál inkább, amiket le kellett szedni.
bár az fura hogy eleinte még az 1080as youtube video is simán ment ez valahogy az lmfao csúcsratörése (2011)körül volt mert akkor nézegettük a gyerekkel mennyivel másabb az 1080as a 360astól
most meg olyan a net mint a fizetésem hogy mindig szarabb
mondjuk azóta 2 szomszédban is van net szerintem simán csak szétosztották ami addig volt.......
Szomorú, de sajnos ez így van.
jól értelmezem a dolgokat?
van egy netmánia m(kínált tetöltési sebesség 20 mb/s) netem, erre azt írják hogy a garantált csak 1mb/s
szóval ha ezen felül van akkor reklamációnak helye nincs?
mert ugye akkor kár volt áttérni a 10ből a 20ba, még szarabb lett a helyzet mert azelőtt a speedtest ilyen 7-9 mb/s tesztelt mostanában meg csak 1,5-2,5
aztán mivel ez több mint 1 hiába is reklamálnék
köszi!
Naná ,hogy ma.