De próbáld be itt vagy van egy nagyon komoly szerelő aki olcsóért megoldja és lehet,h még be is számítja mert kereskedik is motorokkal! Ha gondolod megadom a számát!!!!
Amit a Blue mutatott oldalt asszem nagyvas.hu ott is lehet ezt venni! Kicsit "sűrűbb" mint az act evo,de ugyebár az inkább a vízhűtéses motoroknak kedvez ,mert finomabb! Nálunk (GS
) a léghűtéseseknél nagyobbak a "hézagok" ezáltal egy kicsit sűrűbb olaj nem árt! De a motor oázisnál is adnak 4 L-es kiszerelésben! A cserét meg mindenki el tudja végezni otthon és szűrvel együtt is megálltam 7500.- Ft alatt!
Ja és két éve 1 flakonnal használok! minden mosás után kap egy polírt a picike MILKA! És szereti!
De tényleg sokminden sokkal olcsóbb lesz fédául itt újpesten mellettünk van egy hely ahol a régi fékbetétet újra ferrodorozzák és nem sokkal rosszabb mint az új.
Eg másik helyen van egy lánc keresketés kilóra adják a láncokat de én már nem igazán szeretnék pénz ölni ebbe a masinába, nem rossz gép de hosszú távon nem kifizetődő még most kellene kiszálni belőle!
Szerintem!