ez jó és a belsőt hová rakod
Szerintem a motoros önmaga a legjobb hőmérő: ha fázom akkor hideg van. Menetközben még sose volt melegem,igy rendszeresen túlöltözök
Persze annak tudatában, hogy teljesen friss 20W-50 es olaj volt benne. Amikor hazaértem megnéztem az olajkám, és semmiféle elszíneződés nem volt rajta látható, és a klasszikus tapintásos módszer is negatív lett. Tehát érdekes kütyü, de hasznát nem látom. Ugyanis annál szélsőségesebb körülmények között nem hiszem, hogy bárki üzemeltetne motort. A mostani időjárás mellett pedig azért nem mennél vele bátran, mert tuti-kuki, hogy mindig hideget mutatna. Tehát, ebben az esetben jó az, ha nem tudod, mennyi is az annyi. Persze, ha tényleg jó helyre lehetne kötni a kütyüt, akkor elférne a műszerfalon egy ilyen kijelző is. De csak akkor, ha pontos... olyat meg szerintem a világon nem lehet találni.
Tehát, ha már van, akkor mutasson közel pontosan!
Ez 1 nyilvános fórum, ráadásul tökéletesen igazad is van az általad leírtakban.
) Szóval senki? Gondoltam.... MAximum ha sokat jársz dugóba, és ilyen kis hűtésű, nagy hőtermelésű üzemet sokszor kap a motor, cserélj gyakrabban olajat, így kevésbé veszti el az olaj a kenőképességét, és nem kopik jobban a gép...
De majd szépen nézel, és rezegteted a pilláidat!
Egy egész hétig kell szenvednem a hiányától, legalább a hétvége legyen az enyém! De tanulni a motoron? ÁÁÁ, nem szabad azt elrontani!
Én is hallottam már ilyenről h 600as GSR-t azért csukta össze a srác friss jogsival mert gyenge és kezelhetetlne volt a motor, a srác szerint. Meg ugye 600as gixxer is ideális kezdő motornak. Sok ilyen van és sok ilyen lesz még. Kereskedőnek se nagyon áll érdekébe lebeszélni, csak 1-2 esetben.
Jogsiszerzésről meg annyit, hogy amíg ilyen ruton pályán kell motoros rutint szerezni hááát...
Nyuszi, Teddy, Goliat és a többi kolléga akik részt vettek 22.én a motors napon ők láttak, hogy milyen pályát raktak föl a rendőr bácsik, a végén a versenyen 10-12 emberből 3an teljesítették hibátlanra(lábletétel és a bója érintése! is hiba pont volt ) mondjuk egy ilyent fölrakni korlátlan A-s rutintra nem lenne rossz ötlet. Most egy rutin vizsgán majdnem 100%os a siker. Csak ugye foglalkozni kellene a motorosokkal, meg tanítani őket ami ma a legtöbb autósiskolának (tisztelet a kivételnek) nyűg és gond. Meg azért nekünk se rossz ha 1 hónap alatt "megtanulunk" motorozni... (ezt is persze csak az vegye magára akinek...)