- hiszen NEM volt még olyan ÉV hogy ne áztunk volna rongyá:-)
De csakmert 23 vagyok, ráadásul vidéki is, és tulajdonképpen "99 óta van biztosítás a nevemen, 2001 óta rendszámos motorbiztosításom, és B5 el alig kevesebb, mint egy pestinek? Hümm ez nem igazán logikus... (hja természetesen a legolcsóbb -K&H vagyis majdnem, mert ilyen MÁV, köbe stb -vel nem foglalkozom...) Na mindegy, majd 2011 be már remelem B10, és ugye leszek izé, 27 éves vááááá
nemnem nem akarok öregedni
Ja megvan:-)
MINUSZ 7,75-27,75 közt:-(
Persze fent őket hol édekli....................hiszen 2-3-4-sok helyről kapják a pénzt ami a leunalmasabb embernél is minimum 700.000-ret jelent..........
Orbán köcsög szövege is....
3 gyerek 4 kerék.....stb..... JA! Csak azt elfeljtette a Fidesz is, meg az MSZP is, hogy a mai fiataloknak megélni is nehéz, nemhogy 70-80-100ezres lakáskölcsönt felvenni............
Amugy a lé?
Nem vagyok szívbajos.............
Az asszony MA 114 ezret kapot (Veszélyeségi sugárpótlékkal, családival együtt!) .....ebből az utazása felzabál 30.000-ret.........vagyis 12 órás ápolónőként 74 ezerért dolgozik
Néha eszembe is jutt nem e lenne egyszerűbb közelebb keresni valamit, kevesebbért - hisz a közelebb kevesebb utazásba is kerül......
Én meg? 118-125 közt hozok haza.........3 műszakba...........
Azt megkapjuk:-) És megyek a bankba:-).....30 perc múlva eltünt a fizetés.......