Sima samponos víz kell csak!
Mi a módja, hogy zsírt juttassak a csapágyakhoz? Bontott-e már meg valaki GS kormányt?
Nos, szerintem a fogyasztásban is jelentkezhet egy 5% a normál sebességtartományban. 100-120 km/h-nál. Feljebb gyanítom az "erőtlenség" miatt többet ehet, hiszen jobban nyitod a porlasztókat, hogy megtartsd a sebességet.
Én én én látom a fényt az alagút végén! De miért dudál?
- így pedig én látom, azaz KIStraktor=trakee
Mi a helyzet a Lichtblau rezidencián?
Vettem a kocsihoz Sonax "fényező sampont". Nos, éppen csak az nem volt ráírva, hogy "külsőleg". Ezt utóbb tudtam meg, amikor váletlenül hallottam egy szakitól. Tehát fényezett felületre való, karosszériára. Ebben lehetett a bibi. Gyönyörűen kioldhatta a kenőanyagot onnan, ahol be tudott "kúszni". Tehát fent és lent... éppen a kényes helyeken. Egy hónapja mostam utoljára és azóta csak 300 km-t mentem... tehát terhelve nem volt a cucc, de "csökkentett zsírtartalommal" ez sem tett túl jót a cuccosnak.
Reméltem, hogy bontás nélkül is meg tudom oldani, de a nyomatékkulcs beszerzését már elkezdetem, mert valószínű, hogy szét kell szedni és petróleummal kimosni. Patika tisztaságúra...
Ám, azt sem tartom kizártnak, hogy a teleszkóp olajhoz hasonlóan innen is hiányzik egy-két ml zsírocska. Hiszen spórolás van a gyárban. Nos, a halmozott "szerencsétlenség" után szerelgetni fogok. És elgondolkodom... Maradok a WU2 samponnál... azzal semmi ilyesmi gond nem volt soha!
És, szépen szétkapom a lengőkart is... hiszen onnan is kikaphatott valamennyi zsírocskát!
Tanulság: Járt utat járatlanra, ne cserélj!
Remélem nem nyírtam ki a csapágyakat...