hohohóóóóó!
Ha jól emlékszem úgy kezdődött hogy elhívhattok egy féltankos túrára!
Különben is eddig csak két javaslat érkezett:
1., Lőrincen egy ház előtti brummogás (puggal nehéz lesz)
2., Zimacs iskolája előtt egy kis tanáridegesítő nyélgáz
(azért várunk előre nem jelzett csendes boxerhatosokat is )
Más?
Teddy: Mikortól vagy szabad Pesten? és hol?
Amúgy a met hun tegnap Pestre mégcsak felhős időt jósoltak, ma már záporok , de addig még van pár nap, és ugye mindennap változik
A methu alapján a Pest környéki túrát dél Békésbe kéne tenni.
Különben meg fogalmam sincs merre kéne menni. Valahol Komárom megyében egy kör? Vagy előre meghatározott látnivalót tud vki?
folytköv
Maci benyelte a "fütyköst"... Nagyon rákészültem, de inamba szállt a bátorságom. Szombat reggel 8-kor fog eldőlni, hogy mivel megyek. Mocigolás esélye azonban csak 10%.
Jól logikázod a helyzetet. Nem tudom bírná-e a nyúlmancs, mert legutóbb igenycsak ellenkezett a helyzet ellen.
Tán félsz ennyi nagyszájú fickó között egymagad? Nem hinném... Szal, ha megyek, akkor sem biztos, hogy mocival, ha nem megyek, akkor meg biztos, hogy nem lesz ott a szépségem.
No, Népek!
Én lassan visszaereszkedek a realitás talajára. Mivel szombaton mennék és vasárnap jönnék haza, ezért a motoros hétvége lefújva addig, ameddig Szilárdék jobb belátásra nem bírják a felelőst. Szombaton Dunaújvárosnál áznék, vasárnap pedig egész úton hazafelé...
Ha jól emlékszem úgy kezdődött hogy elhívhattok egy féltankos túrára!
Különben is eddig csak két javaslat érkezett:
1., Lőrincen egy ház előtti brummogás (puggal nehéz lesz)
2., Zimacs iskolája előtt egy kis tanáridegesítő nyélgáz
(azért várunk előre nem jelzett csendes boxerhatosokat is
Más?
Teddy: Mikortól vagy szabad Pesten? és hol?
Amúgy a met hun tegnap Pestre mégcsak felhős időt jósoltak, ma már záporok
A methu alapján a Pest környéki túrát dél Békésbe kéne tenni.
Különben meg fogalmam sincs merre kéne menni. Valahol Komárom megyében egy kör? Vagy előre meghatározott látnivalót tud vki?
folytköv
Saját érdekem a megjelenés, de azért nem rossz ötlet!
Jól logikázod a helyzetet. Nem tudom bírná-e a nyúlmancs, mert legutóbb igenycsak ellenkezett a helyzet ellen.
Tán félsz ennyi nagyszájú fickó között egymagad?
Én lassan visszaereszkedek a realitás talajára. Mivel szombaton mennék és vasárnap jönnék haza, ezért a motoros hétvége lefújva addig, ameddig Szilárdék jobb belátásra nem bírják a felelőst. Szombaton Dunaújvárosnál áznék, vasárnap pedig egész úton hazafelé...
SZOMBAT
VASÁRNAP
Ha közelebb lenne a Mackólak, akkor bevállanám az esőt. Így azonban felöltöm a papírkutya jelmezt.
Férfiaknál ez a csúcs!
Köcc...
Talán még az eső sem ér ide szombatra...
Huh....! Arról meg már ne is beszéljünk, hogy mi lesz a lábad közt!
Én vinnélek, de tudnod kell, hogy gyors kanyarokban még becsukom a szemem
Meg kérdés,hogy 500 as ra formázott motoros gatyód megtisztelné e 600 as hátsó reszemet