Akkor már fel sem teszem a képet a guninról,mert nem akarnám senki üzletét elrontani!vagy még is mert a Stevenek megigértem!a divatos szerkót meg önök kérték!de vállalom!
szasztok embörök,
steve, miért nem veszed meg az énguninat?
de ez tényleg nem vicc, már írtam, h eladó (szerintem megegyezünk)
kykee, jó , h mindenki a divat majmolásoddal zrikál mi?
kel neked képeket föltenned.
8000.-től,12.000.-huf+2000.- a felrakás centirozva!35perc és tök profi az ember!
mit csináljak jönni akar!én mondtam neki, hogy ketté üli a popiját!vissza fele meg mi ott aludnánk Egerben a Kastély szállóban!
Az én gunin is jól birja(vágott Dunlop) és érdekes,majdnem annyit mentem vele mint a gyárival,jobban is nyúzom és mit ad isten nem kopik a közepe
merem ajánlani a Lepsényi Gumis Sanyit!
Szasz Steve tesó!
Örülök,hogy egyben hazaértél!szép lett volna,ha a túra elött lezúzod magad meg a vasad!
még mindig közel egy ezres van köztünk kmben:8258!
Te hozol magaddal hölgyet a túrára?a Betti kérdezte hogy hány csaje lesz,mert nem akarná egyedül képviselni a női nemet!
Ja, a hátsógunin halott, defektes.
Már nem javíttatom meg, mert 6000.-Ft a javítás.
Azért 9000 km-t elment!!
És ha nincs a defekt, 10000-et simán belerakok!!
Szevasztok Motoregerek!
Gratulálok az esős menethez P.P.!
Én tegnap este 7-kor indultam Sopronból Pestre! Éjjel 11-kor értem haza...
Senkinek nem kívánom azt az éményt amiben részem volt!!!
Isteni csoda folytán megúsztam zakó nélkül.
Jó napot,jó húzkodást mindenkinek
Letelt a szabi és ismét a munkasztalon!(topic)
Nem látok képeket Kunnmadárról !arra gondoltam reggel,hogy már mire beérek a melóhelyre,már lesz fent 60-70 kép rólatok akik jelen voltatok az eseményen és a látnivalókról!kérném mihamarabb ezt a pici kérést teljesíten!köszönöm mások nevében is!igaz a DON DoC az küldött egyet MMSben,de az 3 napra lebontva elég karcsú látnivaló!
P.P engem összekevertél valakivel,mert Pápa környékén sem jártam az elmúlt 3 hónapban!azé mert valaki T-sörtbe nyomja az nem én vagyok!már csak 2 nap és vizsga!aztán neked adom a sárga mellényemet P.P!
Jó estét mindenkinek!
Kinek volt szerencséje átmotorozni ezt a "kis" esőt?
Kész öröm ilyenkor motoron. Alig lehetet látni egész végig azon gondolkoztam, hogy megállok, de hát csak nem vagyok olyan nyamvadt... Aztán amikor a második motoros-társasaságot láttam állni fedél alatt, akkor arra gondoltam, hagy lehet hogy rosszul gondolom, és a helyes gondolatsor az lenne: hülye vagyok, ha tovább megyek? . De már nem volt sok hátra...
20 centis vízbe belementem, de egy helyen inkább kerültem, mert pont nem volt nálam a búvárharangom. Laca: elmentem a tanfolyamra, amin Te is voltál, persze én csak az első szintre. Nagyon tanulságos volt, megérte elmenni. Mondjuk végig attól féltem, hogy a kunsztok alatt eldobom a vasat, de aztán megúsztam. (11-en voltunk, és 6-an döltek el )
Ha nagyképű vagyok, akkor azt mondom nekem jól ment , ha szerény akkor azt mondom, hogy olyan jó motort vettem, amivel könnyű motorozni.
Persze az oktatókat senki ne kérdezze a teljesítményemről!
Miután megnéztem ezt a vizitüziviharjátékot, és jól szarrá áztam (ez már nekem csak szokásom marad, megint a heréimből csavartam a vizet!!! / vizet nem mást/ ) Kiváncsian hallgatom Steve meg a gumi estét!
Szombati napot Kunmadarason töltöttük Lacával és családjával, Pistivel (VTR-1000 SP1), találkoztunk Lacussal és családjával is. Sátorkeresgélés után pedig megismerhettük Doc-ot is személyesen. A műsor színvonala ismét fergeteges volt.
steve, miért nem veszed meg az énguninat?
de ez tényleg nem vicc, már írtam, h eladó (szerintem megegyezünk)
kykee, jó , h mindenki a divat majmolásoddal zrikál mi?
kel neked képeket föltenned.
köszi,rád mindig lehet számitani!
mit csináljak jönni akar!én mondtam neki, hogy ketté üli a popiját!vissza fele meg mi ott aludnánk Egerben a Kastély szállóban!
Hi Kykee, a többi képet megtalálod itt
A puttonyt (nőt) kihagynám, a túrán!!!
Lepsénybe mennyiért adnak egy ilyen gumit???
A héten le kell rendeznem a cserét!
merem ajánlani a Lepsényi Gumis Sanyit!
Örülök,hogy egyben hazaértél!szép lett volna,ha a túra elött lezúzod magad meg a vasad!
még mindig közel egy ezres van köztünk kmben:8258!
Te hozol magaddal hölgyet a túrára?a Betti kérdezte hogy hány csaje lesz,mert nem akarná egyedül képviselni a női nemet!
hátsógunin = hátsógumim
Már nem javíttatom meg, mert 6000.-Ft a javítás.
Azért 9000 km-t elment!!
És ha nincs a defekt, 10000-et simán belerakok!!
Gratulálok az esős menethez P.P.!
Én tegnap este 7-kor indultam Sopronból Pestre!
Senkinek nem kívánom azt az éményt amiben részem volt!!!
Isteni csoda folytán megúsztam zakó nélkül.
Kilóméteróra állás: 9128
Letelt a szabi és ismét a munkasztalon!(topic)
Nem látok képeket Kunnmadárról
P.P engem összekevertél valakivel,mert Pápa környékén sem jártam az elmúlt 3 hónapban!azé mert valaki T-sörtbe nyomja az nem én vagyok!már csak 2 nap és vizsga!aztán neked adom a sárga mellényemet P.P!
Kinek volt szerencséje átmotorozni ezt a "kis" esőt?
Kész öröm ilyenkor motoron. Alig lehetet látni egész végig azon gondolkoztam, hogy megállok, de hát csak nem vagyok olyan nyamvadt...
20 centis vízbe belementem, de egy helyen inkább kerültem, mert pont nem volt nálam a búvárharangom.
Laca: elmentem a tanfolyamra, amin Te is voltál, persze én csak az első szintre. Nagyon tanulságos volt, megérte elmenni. Mondjuk végig attól féltem, hogy a kunsztok alatt eldobom a vasat, de aztán megúsztam. (11-en voltunk, és 6-an döltek el
Ha nagyképű vagyok, akkor azt mondom nekem jól ment
Persze az oktatókat senki ne kérdezze a teljesítményemről!
steve találtál non stop gumist? légyszi oszd meg az infót a nagyközönséggel
Szombati napot Kunmadarason töltöttük Lacával és családjával, Pistivel (VTR-1000 SP1), találkoztunk Lacussal és családjával is. Sátorkeresgélés után pedig megismerhettük Doc-ot is személyesen. A műsor színvonala ismét fergeteges volt.
Mindenki motorozik???
Rece meg nem tud írni mert fáj a törött végtagfelfüggesztése
Remélem szombaton is ilyen jó idö lesz mint ma volt!
Igy jártatok !
Szevasztok:
Dody
őt fölajánlom a következő látogatónak !!