HMMM a csajék de fincsik! de hát nem nézhetem a Dody após lecsapja a fejem!nézdd meg a képüet,így is milyen apai szigorral áll mögöttem
A mai napon meg kaptam a rendnévtáblámat!akinek kell ilyen az szóljon!
Szia Szilvike!
Igazad van! Én is levettem volna a helyedben azt a pimasz CBF-es képet!
Nem kell az oda, az adatlapodra!!
De akkor miért hagytad fent???
Próbáltam a rar letöltését, de 10 órát ír ki... pedig céges hiper-szuper sáv.
Azért köszi a képeket, a lányokat ügyesen elkaptad! Viszont nincs meg a Szilvásvárad utáni szőke, hosszú hajú lovagló lány??? Na az volt a csúcs!
Szevasz tsechov!
Természetesen várunk a további túrákra is!!!
Sőt, ha a kedves Hidi visszatér közénk, akkor még pusmoghattok a Hornetekről is!!!
Azért örülök, hogy így sem unatkoztál!
Üdv
Steve
Tybee,Adee! köszi a képeket,jók lettek,sőt még jobbak lennének ha én nem lennék rajtuk!
....attól még meg lehet nézni a képeket,hogy konvertálás alatt van!csak rá kell klikkelni!
háát.. a képtáron azt néztem én is h konvertálás alatt van elvileg az összes kép, nemtom miért..
de csináltam egy tárhelyet ahol RAR-ba le lehet tölteni az összes képet.. annak működnie kellene. Ha nem akkor pedig egy WinRAR nevű progival megtudod oldani a problémát.
Amúgy Üdv: Ádám!
Hát Kykee ha ilyen gyorsan és leleményesen lezsíroztál mindent, akkor elég lesz csak Dody apó saját mail címe is!
Mondjuk tekinthetjük ezt a hazai pálya előnyének is!
Tsumi Steve!
Örülök,hogy örülsz,mert akkor én is örülök,de nem ürülök! megkaptam az SMSed,csak a költözés miatt nem volt időm válszolni,bocsesz!jó volt a gurulás,főleg a Mátrafüredi rész a brutál kombos volt,de nagyon bejött,mint neked a gunin!nekem nem csúszkált!nálam a sötét napszemüveg volt a gond,mert az árnyékos részen a szakadékok közepette nem vettem észre egy útrepedést és ott akadt egy krízishelyzetem,de egy frissjogsis ezt is megoldja,nem??
Viszont a közös flamózást nagyon hiányoltam ott a Szalajak-völgynél szétesett a társaság mert nem volt egyszerre ennyi hely a kollektív csámcsogáshoz!nem baj,majd Szögödön nagy zaba lesz!remélem még több motorral!Volt tekintélye a csapatnak!
Nem tudom,most belefért a viselkedésem a KLÁN kultúrába??
Állitólag Szögödön a Lacus,meg a Doc fizet mindent,mert ők a házigazdák!főleg ha megnyerem az 5öst!
Rece apó tesó!
M0,M1.M3,M5,M7,tenisz,foci,golf,stb!!!kielégítő volt a válaszom!amúgy köszi minden okés,csak azt a fránya plastik kártyát nem akarják kiadni,amin "A" felirat is ékeskedik!mondván minek sietek a kérelmével mikor közel 10.000kmtert motoroztam jogsi nélkül,balesetmentesen,yardmentesen!?akkor nem ráér?
miből gondolod,hogy nem a pötsöm húzgálom?
Abdul!
Tamcsikát már lebeszéltem Don Dody apóssal!bele is egyezett és lassan már odabútorozom és a Dodyval nyitunk egy nagy teleshoppot kérdezd csak meg tőle!
Ki kell, hogy ábránditsalak, de a CBF-es kép, nem kerül le még egy jó darabig az igazolványomból!
Valamit nagyon elnéztél!
A mai napon meg kaptam a rendnévtáblámat!akinek kell ilyen az szóljon!
Amint a képen is látható éppen rendőrségi felügyelet alatt van!
De mi így is szeretjük!
Igaz kedves Hidi!!!
Igazad van!
Nem kell az oda, az adatlapodra!!
De akkor miért hagytad fent???
Így aztán nem fogunk megnyugodni!!!
ugye kerítünk megint szerpentint? naaaaa ugyeigeeeen!!!
Azért köszi a képeket, a lányokat ügyesen elkaptad!
Természetesen várunk a további túrákra is!!!
Sőt, ha a kedves Hidi
Azért örülök, hogy így sem unatkoztál!
Üdv
Steve
....attól még meg lehet nézni a képeket,hogy konvertálás alatt van!csak rá kell klikkelni!
háát.. a képtáron azt néztem én is h konvertálás alatt van elvileg az összes kép, nemtom miért..
de csináltam egy tárhelyet ahol RAR-ba le lehet tölteni az összes képet.. annak működnie kellene. Ha nem akkor pedig egy WinRAR nevű progival megtudod oldani a problémát.
Amúgy Üdv: Ádám!
Csak én vagyok béna?
Mondjuk tekinthetjük ezt a hazai pálya előnyének is!
Az a sötét napszemüveges maffiózó,
A túrán készült képeket letölthetitek innen
vagy megtekinthetitek itt
Örülök,hogy örülsz,mert akkor én is örülök,de nem ürülök!
Viszont a közös flamózást nagyon hiányoltam
Nem tudom,most belefért a viselkedésem a KLÁN kultúrába??
Állitólag Szögödön a Lacus,meg a Doc fizet mindent,mert ők a házigazdák!főleg ha megnyerem az 5öst!
M0,M1.M3,M5,M7,tenisz,foci,golf,stb!!!kielégítő volt a válaszom!amúgy köszi minden okés,csak azt a fránya plastik kártyát nem akarják kiadni,amin "A" felirat is ékeskedik!mondván minek sietek a kérelmével mikor közel 10.000kmtert motoroztam jogsi nélkül,balesetmentesen,yardmentesen!?akkor nem ráér?
miből gondolod,hogy nem a pötsöm húzgálom?
Tamcsikát
mi a pálya?
remélem nem a pöcsöd húzgálod!?