De lehet, hogy ez azért van, mert valahogy mindig úgy alakul, hogy Kykee tesóékhoz keveredem az utolsó etapnál (ami jelen esetben a Szilvásvárad - Gyöngyös szakasz volt).
Hazaérve megnéztem a gumit és nem igazán hittem el, hogy ennyire sikerült bedöntenem a gépet.
) Majd legközelebb leisszuk......
)
Főleg a fogyasztást....Talán sose fog mégegyszer 6 litert enni......
én is akartam a TZRre de végül nem rakattam.
reménykedem hogy nem fogok úgy elcsúszni hogy kelljen ha meg elütnek akkor nem számít a bukógomba
meghogy Suzukit
sok sikert a hétfői vizsgához
a bukógomba ha csúszásnál beleakad valamibe az nem túl szerencsés de ha nem akkornagyon jó hogy van
, tökre ződülök az irigységtől
Én is megérkeztem, 583 km volt a mai etap.
A túra nagyon klassz volt. Az idő tökéletes, a táj a meseszép és a csodálatos között mozgott (csak Dody lányához tudnám hasonlítani
Sajnos a végére valóban szétszóródtunk, de tanulunk belőle és legközelebb ez elkerülhető.
Javaslom, hogy az út elejének GPS koordinátáit országos médiában hírdessük meg, hogy motorosok számára kerülendő, mert kanyarvadászat helyett lyukvadászat volt az a rész.
Az út vége, Galyatető, Pásztó környéke nagyon bejött, klasszul lehetett menni a kanyargós úton. Ha sok ilyet csinálunk, akkor a végén még megtanulok motorozni.
Megyek aludni, szép estét mindenkinek.
Ui.: Lacához csatlakozva: legközelebb az ebéd helyét mindenképpen tudományos alapossággal, a szaksajtót gondosan átböngészve kell kiválasztani, mert a mai kaja tényleg nem volt valami fényes...