Én tudok ajánlani egy kiváló szakit (ÖCSIMURA) Öcsi Lajos ezermester barátomat! Nagyon szépen dolgozik,korekt,és magáért beszél a cső! Nekem is ő csinálta,nézd meg a képeim!
ára: 50 000 HUF Tel.:06209208708
Szasztok, itthon vagyok!
Nagyot buliztunk,gurultunk,iszogattunk, pancsiztunk, kajáztunk, ökörködtünk szal mindent amit egy baráti taslálkozón el tudtok képzelni! Eszméletlen jól éreztük magunkat! A hely telitalálat volt,egyszerüen gyönyörü! a pubban kötelező volt az asztalon táncizás!
Elég egyenes és bizonyos szakaszon borzalmasan szar az út odáig, de a fejembe vettem, hogy akit közületek érdekel azzal szivesen legerulok odáig! Majd jönnek képek is, türelem, addig is: Dusnok vajas part, Mediterran Pub. Szemét jó hely!
Nem olvastam vissza. Bocsi . Ha tudom, h alakul mindenféleképpen megcsörgetlek. Hétfőn, de legkésőbb kedden el kell intéznem a dolgot. Fontos. Ha esetleg holnap le tudok lépni a melóhelyről 11 felé , akkor Téged .
HEY. Szóval mint említettem le kell ugranom Salgótarjánba. Holnap kora délután vagy kedden. Szerintem kedd a reálisabb. Vki nincs kedve jönnnnnnnnnniiiiiiiiiii.
ilyen ügyben max a maci vagy pohi tud neked segíteni
Érdeklődnék ismeri-e valaki az alábbi webshopot, van e tapasztalata valakinek innen?
http://www.fc-moto.de/
köszi
láttalak a decatlon parkolójáben ( ill a verdádat)
Mi van veled LackóPitykó
az én képeim között közelit találsz,,,de jól beszél ez a kis kerótanonc,,,,,ÖTSHIMURA kúrvakibaszottjó....
Én tudok ajánlani egy kiváló szakit (ÖCSIMURA)
ára: 50 000 HUF Tel.:06209208708
Na, megyek én is kussolni....amíg vissza nem találnak, akik eltűntek
Nagyot buliztunk,gurultunk,iszogattunk, pancsiztunk, kajáztunk, ökörködtünk szal mindent amit egy baráti taslálkozón el tudtok képzelni! Eszméletlen jól éreztük magunkat!
Elég egyenes és bizonyos szakaszon borzalmasan szar az út odáig, de a fejembe vettem, hogy akit közületek érdekel azzal szivesen legerulok odáig! Majd jönnek képek is, türelem, addig is: Dusnok vajas part, Mediterran Pub. Szemét jó hely!
Gondolom sokan írtak már ezzel, de kipuffot keresnék a Gsremre!
Remélem tud vki segíteni!
Esetleg pontos címmel, árral!
Segítségeteket előre is köszönöm!
A 4 nap alatt 1 métert sem motoroztam
Nem tudom, de már a 3. napja ciánoztak itt