Neked mikor lenne jó az idöpont 17 óra, vagy még késöbb inkább 18.00?
Ezenkivül beszélni kellene a találka pontos helyéröl és idejéröl is. A Para barátunk kérte, hogy beszéljem meg veled, hogy melyik nap tudnál gekko müvekbe elugrani a zöldségekért, amit Ő ajánlott fel! Ezeket szeretném veled mind letisztázni még ma, mert péntek szombat meló nekem, ha valami dolog van még holnap rá tudok ugrani! Köszi Oldklu!
Jó Reggelt!
Olyan mennyiségben "termeltek" itt a fórumon, hogy kimaradok 3 napot és több órányi olvasnivalóm lett! Persze ennyi hülyeséget örömmel olvasok, mert legalább röhöghetek egy jót!
Henti: Ma a KV jó lenne, de 3 után jön ide, a Szondi utcába a reptér góréja. Meg akarja beszélni a vasárnapi forgatókönyvet! Beszart ennyi motorostól? Na, nem fogjuk bántani! Csak az összes KV-ját Gekkóba töltjük! GYORSÍTÓNAK
Muszáj azt a szar 3 az 1bent +inni? Nem lehet mást kérni? Késöbbi időpontban szerencsésebb lenn, jönne a KRISZ, PARA és Oldklu is! Legalábbis +próbálnám összeszervezni!
jóreggelt a koránkelőknek ! azért ez a 4 órás ébresztő embertelen. minden tiszteletem a zöldségeseké mentem almádiba pénzt keresni. káj ! ha olvasod és ráérsz a kv-ra délelőtt hívj !
Ezenkivül beszélni kellene a találka pontos helyéröl és idejéröl is. A Para barátunk kérte, hogy beszéljem meg veled, hogy melyik nap tudnál gekko müvekbe elugrani a zöldségekért, amit Ő ajánlott fel! Ezeket szeretném veled mind letisztázni még ma, mert péntek szombat meló nekem, ha valami dolog van még holnap rá tudok ugrani! Köszi Oldklu!
A jó időt intéztesd el vele vasárnapra....
Olyan mennyiségben "termeltek" itt a fórumon, hogy kimaradok 3 napot és több órányi olvasnivalóm lett! Persze ennyi hülyeséget örömmel olvasok, mert legalább röhöghetek egy jót!
Henti: Ma a KV jó lenne, de 3 után jön ide, a Szondi utcába a reptér góréja. Meg akarja beszélni a vasárnapi forgatókönyvet! Beszart ennyi motorostól?
Ma fél 6-kor 20 °C volt az erkélyen.
A hentesek is korán kelnek jóvan
Oszt hazaérés után gyünnek a barik KV zni
Jóó éjt
Szeretlek Benneteket,kis meg nagy buzzancsok!