Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt sem süt a nap azt mondják,tél van
szép , jó reggelt , habár ma itt csúnya ködös idő van , tegnap szép volt , és az ember kedve is , ma lehangolt
Jobban vagy e már Te kis "Pinkdzsekitulaj"?
Jó reggelt
Morgen
Para ajánlom Neked ezt. http://www.youtube.com/watch?v...
jó reggelt minden kedves GSR topiklakónak !
Szia. Ez az eredeti amit elküldtem csak a méretek nincsenek rajta. A minösítést köszi, most az összes index ledes kiegészitést kap, a hátsó már kész van. Egy külföldi oldalon láttam egy kék fejidomot az téged nem érdekelne?
Semmi extra,,,minden létező benfentes le lett fizetve,,,kapott EGY ÉV 4 HÓNAP fogházat,3 ember életéért,,,! ! ! ,,már szabadúlt!

Halkan megjegyzem,hogy idén,én egy fejszenyeles garázdaság(önvédelem) miatt kaptam 300 nap fogházat.....milyen köcsög egy ország ez?,,hol az igazság?inkább csak gazság van! ! !,pénz beszél csak de akkor minek ez a církusz,meg bíró,meg műbalhé?még több pénzért?és a szülők,hozzátartozók,barátok?azokra senki nem gondol őszintén?őket hgyan és ki kárpótolja igazságosan?sok önző lelketlen anyagiaskodó rohadék,,,reméelm mind megszopja bőven a sokszorosát fizeti vissza,amiért ebben így döntött!

Pécsi motoros 5 évet kapott egy ember életért.....
Hát ez nagyon kemény,,,,könnybe lábadtak a szemeim,,,,,nevetés és bú egyszerre....Köszönöm Tybee

Hihetetlen mik voltak,,,,,,ilyen soha nem lesz,esetleg csak hasonló,,,de már nem lesznek olyan havi bulik,amiken ott lehettem,/lehettünk.......Köszönöm a sorsnak,a sportmotor.hunak,a Suzuki GSR 600nak és nektek
Hali!Nem gond, a skicc elég jól sikerült, el lehet rajta igazodni de ha az eredeti meglesz, az is jó! Mégegyszer köszi szépen! Gyönyörű a Vasad! További szép estét mindenkinek!
A motorok pihennek, én + nem.
Nem tüntem el , csak figyelek !
Jó Estét MINDENKINEK !
Vlsznű, szeva!
Na szépen beragadtam!
na léptem!Sziasztok királyok!
nincs olyan hideg még
Jól ment ma! Még várat magára a kocsonyaszezon
mondtam olyan vétel árat a fickónak,még a telóját is eldobta
milyen volt a napod?ment az orra,,,,,,,,,,,,,,,,
Szia tesóm!
nem azé' nézem
nem kell elkapkodni,lesz a télen jó vétel
1000RR is
HI!
Para, csók a kiccsajnak add át neki, boldog névnapot kívánunk neki!
Henti és a cáládja