Szia. Ez az eredeti amit elküldtem csak a méretek nincsenek rajta. A minösítést köszi, most az összes index ledes kiegészitést kap, a hátsó már kész van. Egy külföldi oldalon láttam egy kék fejidomot az téged nem érdekelne?
Semmi extra,,,minden létező benfentes le lett fizetve,,,kapott EGY ÉV 4 HÓNAP fogházat,3 ember életéért,,,! ! ! ,,már szabadúlt!
Halkan megjegyzem,hogy idén,én egy fejszenyeles garázdaság(önvédelem) miatt kaptam 300 nap fogházat.....milyen köcsög egy ország ez?,,hol az igazság?inkább csak gazság van! ! !,pénz beszél csak de akkor minek ez a církusz,meg bíró,meg műbalhé?még több pénzért?és a szülők,hozzátartozók,barátok?azokra senki nem gondol őszintén?őket hgyan és ki kárpótolja igazságosan?sok önző lelketlen anyagiaskodó rohadék,,,reméelm mind megszopja bőven a sokszorosát fizeti vissza,amiért ebben így döntött!
Pécsi motoros 5 évet kapott egy ember életért.....
Hát ez nagyon kemény,,,,könnybe lábadtak a szemeim,,,,,nevetés és bú egyszerre....Köszönöm Tybee
Hihetetlen mik voltak,,,,,,ilyen soha nem lesz,esetleg csak hasonló,,,de már nem lesznek olyan havi bulik,amiken ott lehettem,/lehettünk.......Köszönöm a sorsnak,a sportmotor.hunak,a Suzuki GSR 600nak és nektek
Hali!Nem gond, a skicc elég jól sikerült, el lehet rajta igazodni de ha az eredeti meglesz, az is jó! Mégegyszer köszi szépen! Gyönyörű a Vasad! További szép estét mindenkinek!
Halkan megjegyzem,hogy idén,én egy fejszenyeles garázdaság(önvédelem) miatt kaptam 300 nap fogházat.....milyen köcsög egy ország ez?,,hol az igazság?inkább csak gazság van! ! !,pénz beszél csak
Pécsi motoros 5 évet kapott egy ember életért.....
Hihetetlen mik voltak,,,,,,ilyen soha nem lesz,esetleg csak hasonló,,,de már nem lesznek olyan havi bulik,amiken ott lehettem,/lehettünk.......Köszönöm a sorsnak,a sportmotor.hunak,a Suzuki GSR 600nak és nektek
Na szépen beragadtam!
nem kell elkapkodni,lesz a télen jó vétel
1000RR is
Para, csók a kiccsajnak add át neki, boldog névnapot kívánunk neki!
Henti és a cáládja