Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem nem tíltanának ki, én édibédin viselkedem mindenhol!
ez nem keménység,,,,csak fanatizmus,,,,ki vagyok már,hogy nem volt időm motorolni.....
A kövem megjósólta,hogy ma mehetek időm is volt,jó idő is volt aztán szét fenyegettem a közutat
Naná.A 0-a költséget játszva szponzorálod, nem?
kemíny vagy faszája
Szevasztooook!

Ma mentem mindneki helyett is

de kurva jó idő volt,,,csapattam egy 2 órát,,,,,és megálltam a slick,jó meleg volt,,,,,,,180nál sem volt hideg,,,de aztán ahogy elbújt a nap,mintha a marson lettem volna
de miért neeeeeeeeemmmmmmmmmm
na nemáá!
Henti !meg van a guma?
jól szól, jól szól.... villanyzongora.....hogy szóljon.....
de jól soul,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ez egy villanyzongora b+......
még mindig piszkál a dolog
Te engem
Csumi bogyókáim!
Mentem volna Totorhoz (megen dógoztatni akart! ),és amire felöltöttem a melósrucit.bejelentette a Totor az fndivel,hogy motorolás lessz,én meg átöltöztem megen ,és uzsgyi,na akkor ki kit szopjon le?
csináld úgy hidd el jó a hétfő neked is
természetesen, ha hétfőre esik az út akkor minden további nélkül jöhetsz velem!
háát ezt nem igérem barim.... ha kész lesz enyém, ahogy lesz időm én megyek érte, isten tudja mikor leszek megint szabad.....

de ha gondolod, nagyon szivesen leviszem a tied..... de értemenni neked kell....
ha valamelyik hétfőn menjünk
úgy.... eszembe sem jutott te kis pusti.....

hövő 7 elején lesz kész....
mikor mész a tiédért?elmennék veled!deee neeeeeeeemmmmmmm úúúúúúúúúúúúúúúgggyyyyyyyyyyyyyyy
9000ft a tisztítás, és asszem ebbe benne van az is hogy ahol lekopott, ott ujra festik....
tisztításra elvihetem volna az enyém is
tisztítással, 2betétcserével, itt-ott ujravarva, illetve feliratpótlással, és festéssel 34-35pénz....