Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg . leszarom, egyenes embernek tartom magam, ezt elvárom a velem szemben állóktól is, ha én köpök eggyet nem a háta közepe lesz turhás az az illetőnek, hanem a a szeme közepe!
De lehet, h a nagy karácsonyi, év végi sokadalom veszi ki az erőt mindenkiből, ebben az esetben bocs mindenkitől!
Nem bajolni szeretnék, csak hijányolom a pörgős véleménváltásokat!
hát a rally bajnok Jocee
nem!tegnap hívott Cölöpnéni,és megkértem küldje el postán!
ki volt a sofőr mikor legutóbb voltatok?
nem akarsz velem utazni+ebédelni ,,,,,,,,,,,
akkor nem kell menni 7főn ceglédre?
hál istennek....
ne irigyeljen ma senki engem tegnap kaptam tetanusz szurit és alig tudom magam vonszolni ettől függetlenül megvan a jókedv
én bírom azt a rusnyakaratézosnagypofád el küldték a ruhámat postán!holnap meg nézem ,hogy sikerült
Kata.....
ezen már én is többször elgondolkodtam.........
nekem meg ma pont szuper jó kedvem van adjak át belőle?nem vagyok iriiigy
le van szarva,az a lényeg ,hogy mi nem utálkozunk,sőőőőőtttttttttt mindenkit
Próbáltam, le vannak pisilve! Szopogattam Duna kavicsot is, szerinted..., az is le vót pisáva, nehogymá ne lehessek ideges!
Oldklu se hívogat 5 percenként az Andrettibe,kuka az életem!
szegggyéééé hangyát
Haggyál, ideges vagyok!
nyugi,engem is utálnak mert mindenki elkussol
Henti,Jocee
Te, itt kit utálnak jobban, téged, engem, vagy a Joceet , amikor megjelenünk óriási lelépés van
szevasztok....
Szevasztok!
Szia!
Az könnyen meglehet mert nagyon az elején voltam itt de hooligán néven amit úgy adattak magamnak a GSR-esek mert nem voltak képesek kitalálni semmit(ezt meg úgy kaptam), aztán meg elmaradtam ezért azért. De főleg azért mert a Kykee olyan kibaszott csúnyán beszél.
Üdv.
KYKEE te kicsit többet jársz itt és előbb gyűjtesz infót a Jocee73-tól hogy mennyire nagy meló szétszedni csontra a kutyit azt mennyi összerakni? Neki megvolt minden fontosabb adat pl. csavarokat milyen nyomatékkal kel meghúzni stb. vagy csak össze lett rakva, és meg lettek húzva izomból-e.?
nini,egy Újonc én még nem is láttalak itt
Kykee! Inkább a hétvégére kéne tenni üzenj akkor mikor jó neked ide azt majd úgy intézem a dolgaim.