Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na,akkor az egész klán ott lesz nálad a héten,,,megyek én is,holnap,holnap után,,,azt be is segítek,mig az enyémeim elkészülnek meg is kacsáztathatsz,,,nem cocókázást irtam,,,,
a kis spermahajder nopara,,,jó l áll neki a mosi,mint a makkom aszájába,,,,bár jó motoros jó motort éredmel nem mintha a GSR rosszabb lenne
mint egy igazi ferdeszemű,,,úgy ülsz rajta
dolgozni kéne,bazdmeg nem lébecolni,,,mennem kell hozzád,,,sok van,,,mármint ne a spermára gondolj egyből,
.,...........Hentibóóóóóy,,,,,,,,,,,,na hazaértél a heti cucukából? most jobban csináltad mint múlthéten
nem,a nagyon nagy király az Te vagy,,,,,az egyhetes lábnyomodba nem léphetek
nagyon,nagyon király a 750-es gixxi,az biztos nagyon egyben van
még van 1 ami elsőbbséget élvez ,dec 27.-én meg nézem,majd utána döntök ,,,,,,,,
nemáá,ezt most itt félreértik,félremagyarázzák!
De azért szívesen!
Na megveszed? (a nagyplekósat? )
köszi a kacsáztatást ,,,,
De azért jól esett,hogy bejöttetek,Köszönöm,
Állatíííííí! (Most megszopkodom egy kicsit! )
Nopara: jólnézel ki kurva!..... ...akarom mondani : Kúrvajólnézelkirajtabammeg! És hogyan döntessz Király vagyol qrva jól döntessz ha döntessz!
Noparának eggyel több kereke van!
Ezt már én sem hagyhattam szó nélkül,oszt én is belehúztam egy nagyot! Brutál,van vagy 4 lóerős,(de tán még 6 is! ) Íziurájders ecsém!
ezt látván Jocee sem akarta alább adni,oszt még űberelte is azonnal! (Mindig szerette a pikácsút )
Voltunk Noparának motort nézni!
Oszt mi is bekostóltunk egy -egy vasat
Nopara "Nagyplexist " vesz! ezen nem fogja fúni a szél vazze!
mééé?mire gondoltál? nem is piszkáltam
akkó jóvan akkó

na kerülök 1et
musz valamit tevékenykedni
biztos azért jött le a nózidról a bőr
már megmaradok csak még a nózimra kell visszanőnie a bőrnek amit ledörzsöltem,annyit fújtam
és itt egy gyógy
kicsit késem