Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt Ő is olvassa,na ezt elkúrtam.... belefostam a ventillátor fújó felébe!
Prósza szerencse... ki tudja mit meg nem tud oldani ez a buzi?
Telefont nem tudok javítani , de 8000-ért elmegyek mindennap a Gekko-hoz ! , ,
lessz kapuccsínó is
Mondom: robogóval!
honnan tudod?
ha GSR rel megyek az több
ki,,,,holnap,vagy holnmap után mennem kell,,,,és akkor bemegyek azért is,,,,,,
haggyadmá 8bó l megfordulok,,,260km
...az 4ezer,,,de ha csinálunk 50et egy nap?az 25-25ezer...-4000 fejenként,,,vagy akkor kétnaponta megyek,,,átveszed hétfő este,szerda reggel mehet érte,meg közben ami még bejön,az bejön,míg ott vagyok,,,akár hgányszor ott voltam nálad,mindig volt amit meg kellett azonnal javítani,,,,,nem sokkal vagy bejjeb,mikor elviszed ott valhova,,,,és ha nincs binláden,akkor meg zárva vagy,,,többet buksz ,minta napi benzniköltség fele
Én telefonomat szerinted ki tudná faggatni az adatokról ?
Holnap megyek hozzád az Fndivel .
persze,persze.....gondolom,,,,(az a lófejű,megabuzi,,,múltkor is 8000rel olcsóbban olcsóbban megcsinálta telómat,mint bárhol,,,,ezt mondják mi
Jasu file !
na nemáá ,ha robogóval gyüsz,akkor ok,de béemvé benzintemetőt nem akarok szponzorálni vaszki!
Törődöm veled , ha már mindenki utál ! , , ,
azé Jocee "pikáccsúja" sem rossz!
Ha megfizeted,,,akkor te is jól jársz,,,,plusz benzinköltség fele,,,, dübörögni fog a gazdaság
jaszu file!
Nagykirály vagy,Mobilosok Királya! Olümposzi magasságokban repked a hírneved! (és ez most NEM szopkodás,tényleg! Látnátok miket tud szervizelni röpke pillanatok alatt! begyütt,oszt kb 10 perc alatt termelt vagy 10 ezer ft ot.... nemmáá,ide fogom csalni,oszt ráengedem a kutyát,és nem megy sehova,itt fog szervizkedni!
deeeeeeee,köszönöm,csak épp ügyfélnél voltam ügyes
Nem olvasod az sms-eidet ? Komoly meló volt , míg kitaláltam a NEVET ! , ,
Tudtam , hogy félnél a hayabusán , ez jó lesz ! ,
Hello mindenki ! Szia Gino .