Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

barim.....
holnap szabad vagyok... ha gondolod hozd a taligát....
Na,mentem driftelniiiiiiiiiii
sziaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja és köszönjél,mielőtt káromkodsz
ne alduj,,,reggel 8tól talpon voltam hajnali 2 ig,,autózás,javítás,értékesítés,,,,,aztán reggel 7től hólapátolás,majd veszprém be fenyőfavásárlás,,,most meg megjött az árú,és dolgozom,,,szóval ne pampogj,mert beverek egyet a Gekkónak
eldobtad, és azért kell szétszedni?
vagy csak felújításra szorul a sas?
de,látszik rajtad,hogy ideges vagy,,,,ne legyél ideges,mert jobb vagy nálam,,,,ez a te kereszted,,,,,én büszkén nézek rád ,a tudásodra,,,,,,nem vagyok irigy és tudok veszíteni,,,,,,nagy vagy para
Ne köcsögözz nagyon rondán beszélsz velem Minek vetted meg ha nem válaszoltunk még,,,aztán meg majd jön a nyávogás,hogy mi tehetünk róla,hogy szart vettél,mert nem válaszoltunk időben,,,,,,elmész te a retvás picsába ha agusztus körüli,akkor hogy fél éves,,,nem stimmelnek az adatok

Ja,zsírpatika minden,öröm és boldogság honol kicsi de egyben nem szép testemen,fejemen

nálad?szituval hogy állsz?
Jó napot mindenki!

Hívtalak 2szer,,,,,,nem vagy soha bekapcsolva
Köszi! Asszem nekiesem és ... legfeljebb ha rosszul rakom össze kapok egy B-Kinget.
IGAZAD van Maci!
IGAZAD van Kykee!
És FÓLEG NEKEM van IGAZAM pustik!
Szép jóreggeltet!
jóreggelt !
te köcsög
Amikor kérdeztem, még nem vettem meg. Amúgy T-Mobile akcióban vettem, a boltban, szóval lopottnak sem lopott. És az első tesztjei ugusztus körüliek
Minden oké, hombár?
Jó reggelt,,,,,,,,,,,,,
Hát sajnos tényleg csak keveset! Nem volt még ilyen motorom, így nem akartam vadulni, de 3. ban már kiment a hátulja.... Nehéz ilyenkor 1-2 fokban hóesés közepén motort próbálgatni
Ahogy látom meg kell várnom a tavaszt ...
Gekko!
Na ,látod,most te alszol és még nincs dél,,,,én meg már egy N95 komplett burkolatcserén és 3db j700 lcd cserén vagyok túl,,,,szopatós,de megbírkóztam vele,,,már csak egy u600as van vissza,szintén LCD
Hali!
Jól tetted!

Vas,megy mint állat mi? gondolom azért már csak mentél vele egy keveset?!
Hali!
Gondoltam beköszönök nehogy hiányérzetetek legyen
Te Gekko!Mi lenne,ha ennek a nagy szőrős replikamutánsmedvének teletömnénk a száját egy kis térerőrúddal és benyeletnénk vele megaherzet?!
Most azért irkál ilyen baromságokat,hogy megtudjuk,neki i8000 Omnia2 kávéja van?!

uhh,ezért mit kapok

pedig olyan vagyok
szóval akkor kapdb e,,,,ha fél év alatt nem jöttél rá,hogy mit tud,akkor tényleg pancser vagy,,,20ért biztos lopott vagy lefoglalt lehet csak,de még csak 2 hónapja van a piacon,,másrészt meg megkaptad a választ,,,,,buzik vesznek csak ilyet,hogy megtalálják a buzibárt,ha eltévednek
na,bekunkattok,mi van itt
HI, jóéjt!