Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy van!
én is megyek gyakorolni..... felszerelem a kislányom bicajára az oldalkereket, és ledöntöm a porig..... persze előbb lemegyek a garázsba, és felveszem az igenszép arlen ness-emet....

valahol kell gyakorolni
mehetek? nem fogtok kikuncogni,amiért úgy megyek ahogy megyek? .....
Most meg mi a lé van? na asszem megharaguszok itten a nemméltófogadtatás okán,és szüneteltetem a beírásaimat.....mindenki eltűnik,pedig már azt hittem legalább a Henti itt marad a "rózsaszín-malacmopedjével....de rá sem lehet számítani most ezügyben...(miért is pont rózsaszínűt vett el nem tudom képzelni )
na akkor távoztam tisztelettel
mész te a faszt görögbe!oda ni ki Kakucsra körbe,körbe ,,,,,,,,,,,,,
a furgonos a bolthoz sietett, figyelmetlen volt, én is sofőr vagyok,de fényes nappal bátorság kell a szabályszegésre,de ő megtette.most még folyik az ügy állitólag két év mulva lesz itélet. én nem kivánom neki a legrosszabbat,mert soha nem felejti el Tomi arcát,meg erre nem lehet felkészülni, pikk pakk ott volt a gsxr.
Tomi boldog volt nem érdekelte semmi,a csajával is reggel békült ki,a motor is kész lett.
nagyon sokat ugattunk vele de nem halgatott ránk.
Jó estét mami kedvencei
nehogy mi is itt hagyjuk magunkat ugyanezen okból
minket itthon hagytak pézszűke miatt
hamar megvan a baj..... miért sietett a záróvonalon át ez a furgonos?..... mi lett volna ha a cimbitek is kicsit lassabban megy.... ha van ideje elcsúszni, és nem fejjel csapódik be...... sok a ha.... néztem a baleset képeit elég sok helyen fent volt a neten, és irtak is róla pár sort..... szomorú dolog ez.....
Voltatok Görögben túrázni? Mi is egy páran ezt szeretnénk a nyáron...ha lessz rávaló.....
sajnálom,ahogy elnézem,nagyon fiatal volt....
hé,ez itt nem azelefpé,már mondtam annak a retardáltfejűhaverunknak is csak szépen,
a szemünk elött halt meg
nem kivánom az élményt még az ellenségeimnek se. még két nappal a halála elött mögöttem ült a baleset elötti nap lett kész az a rohadt gsxr , mert lenyirta a görög túrán
beszéltem anno a haverotokkal róla a carstyling-on..... sajnálatos balesetet szenvedett......
R.I.P.

:-(((
igen sajnos ő az
bocs hogy megkérdezem! az oldaladon a képeid között ez a Tomi nevű srác az, aki elé a mazda kisteher eléfordult a záróvonalon?
nem,a háegynegyes anyád az
káj ez a mama?
hi evrybody.....