Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon úgy fest nekem hogy mindenki alszik ezért,
Jó reggelt kívánok nektek!
Ja akkorát lehet vele dönteni hogy egyenesbe is peremen mentem.
De télleg,(kérdezd a régi 2006os GSR eseket ott még van aki ismer lehet hogy hooligán ként) és akkorát fog hogy kb. 2000km es gumi ujj fékbetét elől, kivágtak elém akkor fék mint ahogy szoktam és a tököm iszonyatosat koppant a tankon városba kb.50-nél. hirtelen fékeztem és nem csuszott meg az a rohadék gumi (szerencsére) ja és kb. 15perce indultam el meg kb. 10km-ert mentem. DE EZ NÁLAM VOLT.
Hali franyo01!
azért kérdezd meg a kykee-t is ezzel kapcsolatba mert asszem én egy kicsit máshogy szemlélem ezt de nekem a mostani szezonba continental road attack volt fent és kítűnő volt úgy fogalmaznék én tudtam vele dönteni és baromi jó volt a tapadása. Arra kell figyelni ha már eltünnek a barázdák akkor csere kurva hamar el kezd csuszkálni(igaz akkor meg istenien lehet vele szupermotozni). De nekem annyira bejött hogy utánna mentem vágottszlikkel és nem élveztem úgy ezért jövöre megy vissza a conti. DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM NEKED KELL ÉREZNI.
Hali jocee73!
Igazából egyik se nekem van egy elképzelésem hogyan is kéne kinézni egy vérbeli utcaiharcos GSR-nek és évről évre próbálom ezt megvalósítani a következő év lenne a végső az eleje meg a stílusa, a hátulja már kicsit át lett szabva,igaz az eddigi elejéről se sokan ismerik meg.
Jó estét mindenki!
Kykee ez egy nagyon éles észrevétel (nevezzük úgy szabin vagyok a telefonnal együtt) azért írtam, hogy ide írd mikor jó neked mert akkor kapok róla emilt és tudom mikor jönnél mennénk szentkirályra a vitrinért. Amúgy tudod hol lakom. A héten du.os vagyok.
CSáó skacok, megjött a kora éjszakai váltás :)
Lenne egy intim kérdésem :
Continental gumik vannak a motoromon. Van valakinek tapasztalata, esetleg véleménye erről a márkáról? Mennyire lehet dönteni ? Mekkorát fog ... STB vélemények érdekelnének, mert valószínű tavaszig nemtudom lepróbálni...
Köszi
elkelt a nokia,,,,megvették ajándékba és jó volt nekik FEKETÉN
szia haver... majd
Tipli,szevasztok!
Van portéka,csaklegyen aki áldoz rá, jelenleg úgy állok,h abban van a vagyonom!
jóuvan tesa.... persze.... csak mondom megemlítem....
nektek is
Hívsz azt +pofázzuk!
joccak haver....
léptem!jó éjt mindenkinek ,,,,,,,,,,,,,,Kykee hozd a red-re festett nokiát
szia cimbim!
minden rendben?

te figyi, lehet hogy kell nekem parasztsonka, meg kolbi....
a kolbi kb annyi mint multkor, sonka meg a fasz tuggya....
Stét haverom
káj... vettem komplett házat a samsung G-800hoz.... már csak a kijelző kell...
uraim....

Kykee, állat vagy mint Én, nem ismersz lehetetlent!
már elkezdtem szétszedni
Igen,cse csak ilyen szerencse lovagok, huss,lekardoztam őket! Anyátok picsáját nysoccázé!