Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráadásul az Apjuknak itthon az volt az első kérdése hogy mikor lehet levágni és megennimondtam hogy SOHA
kaptam egy icipici csüngőhasú malackát Mazsola(vagyis Mazsula)a neve.melóban van mert én itthon nem tudom hova tenni.na majd csinálok róla képeket,tündérpofa
tudtam,,,már ebben is jobb vagy,,,,anyám,mit akarok én ezen a bolygón

de én elismerem a tudásodat,isztellek érte
há hogy áll az a rendszámtábla

sikerült a dolog köszi
hát én elkényeztettem imádom és ő az egyetlen aki engem is imád és mindig imádni fog
R.I.P. Blacknet
Szívünkben örökké élsz
Jó éjt....A kiscipő mét nem tudtuk felpróbálni,de ha nem jó a méret,be tudjuk cserélni?!
Jó lett a kábel,megoldottad a PC suiet-ot?!

nagyon nagy vagy,és örülök,hogy ekkora motoros társaságában ebédelhettem,,,most nem is mosok kezet egy hónapig,mióta a jobbod kezet rázott a jobbommal
na a jan.30-at akkor megjegyzem
ne haragudjatok, hogy elrontom a kedveteket, de meg kell osztanom veletek: Blacknet ma lett volna 32 éves.
2010.Január 30.Szombat,Gánt....nincs külön meghívó,aki tud jöjjön,csak időbe jelezze,hogy az asztalfoglalás hány főre szóljon......hú de éhes vagyok,milyen jó kollektív vályú volt szeretek mindenkit......az ajándékot este kipróbálom,de nem magamon köszönöm
A fékből nem lehet megélni
az jóóó,itt van egy köpésre(ha jobban összekapom magam)
Azta franyós istenit,de jó kis ebéd volt,,,köszönjük mindenkinek aki eljött,,,jó a csapat remélem mindenki jól érezte magát,,,következő buli GÁNT!
a mi cicánk is garázdálkodott,nem figyeltünk oda és beleevett az asztalon hagyott kajába.jól elvertem a seggét,azt sem tudta merre van a kivezető út nem is jöhet be mostanában,jól eljátszotta
maradtam a szejelmemnél,vw beetle
akkor vigyázz vele mert éjjel rezegni fog mint a kocsonya
na milyen típ
a macska megette a kocsonyám felét
nem kiabálom el de ha minden igaz akkor holnap meglesz az autókám
igen de holnapra egy szabadnapot kiharcoltam