Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Mindenkinek Békés boldog új évet kívánok ! Sok napsütést, olcsó benzint, és örömteli balesetmentes kilómétereket mindenkinek !
HI! Sok balesetmentes, telibe motorozós boldog újj évet kivánunk:
Henti, Hentiné, Patrik!
Vagy ahogy a mi Vágó Pityunk mondaná: Legyen Őn is milliomos!
Készül a 2010-es NAPTÁR
Szisztok !

Eljött hát az ó év utolsó napja,
vedel is a város apraja és nagyja,

Koccintunk hát mi is az egészségedre,
teljesülön álmod az új esztendőben!

BUÉK ! Tibi , Andi , Szilvi , Ádám
Zöldségesek motorjai : a hátsó buzi színű az enyém , a kék-ezüst úgy néz ki , hogy a Pará-é lesz tavasszal .
Sziasztok! mindenkinek boldog új évet kívánok
Na csuma,mennem kell!
peeersze....blablabla......
nah.... mindenkinek viszonthallásra..... megyek a kislányommal csavarogni.....bye alll....
és mindenkinek BUÉK!

Nektek is!
Én pl. nem!
Na ?
Boldog Új Évet Kívánok neked és a kicssaládnak
ha nem találkoznánk
És begyünni a cuccaitokért,fndi,Jocee,Wasp,Kikki Januárban,hejj Jók legyetek csikánók,Nem ám Pustizni itten!
Szeretnél te ilyen "szerencsétlen motort" .
elmaradt a pislogós szmájli....
mié? melyik párt színe a kolbászzsír?
kisgazda?

már előre a választásokra gondolt
maradt festék a gsr-ről.... ha gondolod rálocsolom hogy nézzen ki vhogy szerencsétlem motor....

Hüjje . , Egyébként amikor vettem , volt fehér is , de az 2009-es volt , és 800,000-el volt több .
te kis homofób.... ha bicajjal mennél akkor inkább tolnám a gsr-t, ugy legalább nem kukkolnád a seggem.....
peeersze hogy nem a színe számít..... pláne ha ilyen kis buzogányos mint a tied......
jujj cuki szineckéje.... nem kelllnekem fehér vagy fekete.... az nem divatosz..... még valami rosszaszágot gondolnak rólam....

Egyébként a hátulja fekete a motoromnak , úgy is csak azt fogod látni ha megyünk .
Nem számított a színe , tőlem rózsaszínű is lehetne .
Tavaly ősszel amikor a gsr-t vettem , már ott volt a szalonban , ráültem és tudtam , hogy az enyém lesz !