Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megen korcsma? és nekem nem szóltatok?
nem, azért is nem licitáltam rá, mert kicsi rám.
Majd kipicsálom
Igen Maci, lassu voltál, de szerintem ez rád kicsi!
Tudsz valamit agúnyáról
Na ugye Gekko, hogy nem minden bőrruha trottyos!
izirájderöcsém....ezmiezez? dájníz?
nagyon lecsóóóóóó.....
ócsóóóópíííz?
az apróból? 120?
Erre ráugrottam asszem
nem a társaság tetszése illetve, vagy nem tetszése volt a"lényeg"...
hanem ha abba a kocsmába, anyáznak téged ahogy beteszed a lábad, és ezt te elfogadod, majd viszonzod a sziveslátást hasonlóképp megdicsérve az ott lévők kedves édesanyját, és ők ezt viszont elfogadják, akkor ott egy harmadik személy ne kérdezzen fel (mellesleg nem kocsmáros, jelen esetben nem a sportmotor moderátora)... hogy te milyen jogon anyázol itt.... és különben is ki vagy te és huzz a p...ba....
nah ez itten a lényeg....
ez nemaövééééé!
ezmindenkiééééé azirbeleakiakar!
Profi vagy !
Hát ami a mamát illeti...... de mással is megesett ez ,már feldolgoztam(asszem)
Tudtam,hogy Rád számíthatok
ez nem jó igy....
igy kell...
geeeekkooooo
ment te b....s, t...es jó k....@ édes pontpontpont....
igykell.... és ez ott nem sértő... itt igen, ezé nem irtam le...
bocsi gekko, a mama remélem jó egészségnek örvend....

Nyuszibogár,Rád nem haragszik senki(asszem) Majd én fogok,ha esmént megígéred,és nem jössz
Csak tudod,ez olyan férfidolog
(ezt nem bírtam kihagyni,tudom ez a kedvenced )
Igazad van!
....
A kocsma is elvileg nyitva mindenkinek, de ha olyan a társaság ami nem tetszik akkor nem ülök be. Nekem például nem hiányzik, hogy kétpercenként elküldjenek az anyámba, Gekkónak biztos igen.
Gekkó menj az anyádba!
Már azt hittem,direkt kötekedsz velem bazz
csupán bariból.... semmi sértőt nem szántam bele....
akkobocsáásácsakmegfeleelnézésedkérem....

és ezt miért kaptam?
"hallod gekko.... vagy gyík.... vagy szalamandra vagy mittoménmienhüllővagyte...."
na jó,vegyétek úgy hogy egy árva szót sem szóltam itt sem vagyok,nem fogom megmondani senkinek hogy ki mit csináljon.van úgyis elég okos ember itt.poénnak szántam,aki érti az érti,aki nem az meg így járt
ezt nem értettem ,
én nem hoztam fel semmiféle elefpé témát
Gekko! Úgy lefárasztottad szegényt, hogy egész elálmosodott, és most korán kell kelnie miattad!
én is tipli!kezdődik az ensziájsz Fndi nem nézi mert már az elején tudja ki a gyilkos Jó éjt!lassan mennem kell a Göröghöz
hát én szoktam csúnyán beszélni,ez nem LFP függő dolog Nálam,de ha ez gáz,akkó nem irok ilyet ide,akkó szmájlikra korlátozom a dolgokat, lehet hogy túl magas a verbális szintje ennek a fórumnak,hogy tekerjem bele
hallod gekko.... vagy gyík.... vagy szalamandra vagy mittoménmienhüllővagyte....
hagyjuk már ezt a szaros lfp témát....
az ott volt ez meg itt van....
nem fogom hagyni egyetlen embernek sem azt szó nélkül, ha meg akarja mondani ki hova menjen és mit csináljon....
amig nem látom a neve mellett azt hogy ő ennek az website-nak a tulajdonosa, addig csipu van... akár gsr fórum akár lfp, akár üszkürügübügü, ez itt egy nyilvános honlap, az ir bele aki csak akar.... olvasd vissza az lfp első kommentjét.....
nyitotta:
- sportmotor.... (nem káj, nem predi, nem zoli, nem én, és nem te)

1 komment
topic a csúnány beszélőknek....azaz mindenkinek aki szeret csúnyán beszélni....nem csak nekik, neked vagy nekem.... MINDENKINEK!
bocsi az OFF-ért
részemről téma zárva....