Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd hazahozom uttifuttival, ha nem bíjom e
Ez a telekolytolás valami beavatási szertartás?
És kit fogtok megCsesztnekni?
Trottytesók!
Te csak ne csúsztassá a új rucidban bazz ,inkább higgyé a népnek,hogy az attúl is véd
Nem kő mingyá kipróbálni,mit is tud....
mekkora 1 állat vagy....
Látod nem is vagy olyan hülye! ..... Inkább csukd be!
kiváncsi lennék a súlyára, vajon hány kila lehet az 54-es méretben ez a cucc...?
Majd telekolytolom Én is Csesztneken, azt leszünk ikertesók!
haggyam nyitva a ablakot,ha asszony nem enged be amikó jövök a kocsmábú( a lapátolás után ),akkó tuggyak bejutni mi? értem én
Nincs, csúsztattuk az átvételt, de über örvendek, h az enyém!
tiknektek van szépmotojotok, meg juhátok, juhába má ottvagyok a poppony, denem fejeztem be!
a dájniz meg a berik titániumot tesz rá.... arlen ness +magnesiumot...
ez már bizonyitott rajtam.... tette a dolgát....
Megvetted?
akko én maradok 1edül trottyos?
nyugottan ahacc nyitott ablakná.... nem fognak az eszedé eerabóni ombre....
ott csináltattam sajnos,mindenki isteníti Őket,de én nem annyira.....lehet nem voltam szimpi
Titániumvan rajta
Ottvan a szeren amit a madam tud!
kenguru v marhabőr?
nálad van már?
aha,ha lapátolok akkó híttok engem is a korcsmába....aljasul ki akartok használni ,dolgoztatni akartok ,pedig én allergiás vagyok rá.
de ha lehet te ne szikráztasd meg mint én a magnéziumot....

cölöpnéni megcsínyája....
enyémbő ujat faragott....iga henti?
gekko tuggyuk hogy beteg a fejed.... ne tegyé rá még 1 lapáttal....

Megtörtént, köszi
és fizettem egy zsák pízt
majd az enyém sem lessz trottyos,ha találok egy bőrművest(aki nem a hírnevéhez nemméltóan szarmunkát végez a 300 eurós bőr-szartartómon ,3x felhúztam a cipzárat,és oldalt kibomlott,nem volt szinte egyáltalán megvarrva és ezért még le is mentem oda istenhátamögé Pöcökre vagy mi a répa a hely neve)
tesóm ezen ne agyalj.... külső belső protektoros mint az enyém.... azonnal vedd meg ha teheted.....
Asaját far-hátamrólhad szóljak má számomra tetszőlegesen!
kipicsálya? hánem arró vót szó,hogy nem idevaló a pi.....izéé...a vulgáris beszéd?