Oke,köszi.Mondtam nemvagyok szakember.Akkor még ráér a csere.Eddig 21ezret mentem vele.Ettöl függetlenül még a nyakamon van két pár nem hozzám illö fékbetét
Tökön szurom magam,komolyan mondom.Vettem januárban fékbetétet,hogy ha aktuális lesz a csere,akkor csak nyulok és megcsinálom.Megnéztem többször mindent,sorszám,adatok,stimmelt.Ma nyulok,beleraknám,hát nemolyan.Megörülök.Jobban belemerültem most a dolgokba mérgemben,és rájöttem,hogy mindenhol mást irnak.Egyik oldalon azt irják ez valo bele,másik helyen hogy az valo bele.Beszoptam. . .
elszíneződés van a csőben,ami érthető is,és ha végig törlöm az ujjammal akkor korom port törlök le vagy valami olyasmi!
a fogyasztásomat már rég nem figyeltem,de akkor majd rá pislogok!
köszi Gino a gyors választ!
Enyhe feketedés előfordulhat.
Fogyasztásod nem nőtt meg? Mert akkor lehet valamelyik szenzor is hibás vagy időnként hibás....
Így látatlanban, röviden ennyi.
Valakinek GPS tartó konzolja Hentinek hétvégére kölcsönbe
megköszönöm
Kb. annyi az új is!
Ott a kopásjelző két kis bevágás minden betéten, addig kophat.
Hibátlan fékkarom nincs, kuplung kar van pár darab....
fényképezzem?
a fogyasztásomat már rég nem figyeltem,de akkor majd rá pislogok!
köszi Gino a gyors választ!
Fogyasztásod nem nőtt meg? Mert akkor lehet valamelyik szenzor is hibás vagy időnként hibás....
Így látatlanban, röviden ennyi.
Olyan kérdésem lenne a Zsozsimura használóktól hogy szabályos e a kipufogó kormolása?a dob vége belül elkezdett kormosodni!
vagy mitől van,lehet?
Én is ettől tartok. Főleg, hogy az ajándék képzésen a saját motoroddal kell részt venni.
Inkább kihagyom :)