Sziasztok. Olaj csere előtt állok.
Motul 10-40 (5100) olaj volt benne, pár is merősöm szerint jobb lenne a 15-40 mert nagy melegbe csattogós a váltóm és nagy hidegben sem járok vele. Ti milyet használtok van valami alternatíva vagy maradjon a 10-40?
Másik kérdés, végig bogarásztam a netetet de gyári légszűrőt és olajszűrőt nem találtam, honnan tudnám beszerezni?
A videón sajátommal megyek,egy mosódeszkát bevállaltam,és kissebb falakat de igazából sajnálom a gépet.Ha kapnék egyet aminek nem számítana...adnék a testinek
Lehet hogy van piszkálási lehetőség, de akkor is úgy éreztem mintha lepkesúlyúként igyekeznék az ólomsúlyban lévő Ukrán szabadfogásút, megpörgetni.
Testi korlátok na!
Van lehetőség az ülés állításra kettő fokozatban.Az alsó fokozat 170 centis normál alkatú emberkének is ideális.A Maczy meg olyan magas hogy ülve iszik a csatornából
Amikor az Adventure kiadást nyergeltem , én is a hattyú halála balettelőadás főpróbáján éreztem magam!
Szigorúan spiccben ippeg elérte a nagylábújam körme a flasztert.
Mentségemre szóljon én sem vagyok égimeszelő. (175)
Motul 10-40 (5100) olaj volt benne, pár is merősöm szerint jobb lenne a 15-40 mert nagy melegbe csattogós a váltóm és nagy hidegben sem járok vele. Ti milyet használtok van valami alternatíva vagy maradjon a 10-40?
Másik kérdés, végig bogarásztam a netetet de gyári légszűrőt és olajszűrőt nem találtam, honnan tudnám beszerezni?