Köszönöm!
Eddig majdnem az összes mocimon volt / kivétel az Intruder mert arra króm miatt nem tetem rá / és egyiknél sem tette tönkre a fényezést bízok benne ezen se. Rendszeresen tisztítom.
Szevasztok!
Én Szegedről gurulok még nem döntöttem el pontosan milyen útvonalon de ha van irányban aki erről jön beszéljük meg nem vagyok ellene..
Üdv: Pörge
Üdv. mindenkinek
Négy hónapja sikerült meglepni magam egy K4-es piros feketével.
Vásárlás előtt és azóta is rendszeresen látogatom a fórumot és a
gsx1400.hu-t (habár soha nem tudtam belépni).
Sok hasznos infóhoz jutottam mindkét helyről, ezért köszönet
mindenkinek aki rászánta az idejét a tapasztalatok és az információk bepötyögésére.
Érdekelne, hogy az említett találkozóra van e lehetőség újként csatlakozni?
Bocs, hogy itt érdeklődök de a másik helyre még nem tudok belépni, remélem majd megoldódik.
Rosi!
Felhasználónév , jelszó és vagy enter vagy lejjebb a belépés gomb.
Nem lehet , hogy valamit nagy betűvel írtál annó és most azért nem sikerül belépned?
Tudod a türelem klublapot terem......
Üdv: Pörge
Sziasztok!
Végre volt időm és sikerült feltölteni az őszi találkozó képeimet a Tarnsfogarasokból.
Rosi mi van veled miért nem akarsz belépni az oldalra ?
Igaz nekem is fejtörő volt de Ervin küldte a megoldást simán matek nélkül ahogy Tomi is mondja be lehet lépni.... A képek pedig itt láthatóak. https://picasaweb.google.com/s...
Respect mindenkinek : Pörge
Szia! Aktuális még a motorvásárlás?
Van egy GSX-em és kihasználatlanság miatt erősen gondolkozom az eladásán. 2007-es, hibátlan, 30 000 km, végig márkaszervizben szervizelt, megkímélt...
Eddig majdnem az összes mocimon volt / kivétel az Intruder mert arra króm miatt nem tetem rá / és egyiknél sem tette tönkre a fényezést bízok benne ezen se. Rendszeresen tisztítom.