Talán néhány hónap múlva én is beszámolhatok első élményeimről a B-king-gel kapcsolatan.
És akkor már saját tapasztalataim alapján mondhatok véleményt az új jövevényről , és nem csak az olvasottak és hallotak alapján kell itélkeznem... Azért a képek alapján a hűtő oldalborítása erősen hajaz az X11 borítására, amit annak idején csúfoltak a bevásárló kocsin át mindennek... Igaz ez a Dinó (X11) már kipusztult, és már csak az összehasonlító tesztek homályából dereng vissza mikor egy lapon emlegették a Gsx1400, és XJR 1300 társaságában...
igyekszem túlélni....
Ritkán látogatom ezt a fórumot, most vissza olvasgattam kb két hónap történéseit, és jó izgalmas vitatkozó volt...
Na az ide vonatkozó problémám volt:
"Pár napja kezdődött, hogy üzemmelegen 3000/perc alatt elkezdett rángatni és dadogni, ill. elment az alapjárat. 3000/perc felett tökéletesen üzemelt, váltásoknál volt csak baj, ha hagytam nagyon leesni a fordulatot. Kisebb megálló után nyoma sem volt a problémának.
Következő alakalommal ugyanez, akkor sikerült megfigyelnem, ha kulcsal leveszem a gyújtást, és újra indítom, megint kutya baja, de rendszertelen időközönként mindig visszatér a probléma (melegen is, hidegen is). Amég a kulccsal nem indítom újra az elektronikát, addig hiába indítgatom újra, a probléma megmarad
Hétfőre kaptam szervíz időpontot, azzal bíztattak, hogy amég nem gyullad ki az FI lámpa, addig a computer nem tárol semmilyen hibát, tehát hiába kötnek rá jó drága ketyeréket...
Remélem kapok tőletek tanácsot..."
Azóta kb 3-5000 km-enként jelentkezik a probléma, a szervíz nem tudott mondani semmi bíztatót, de mivel ritka a jelenség, és tudom orvosolni, nem foglalkozom vele.
Amit nekem a szervízben csináltak:
Rákötötték számítógépre a vasat, és járó motornál különböző gázállások mellett végignézték az összes ellenőrizhető szenzort, hogy működnek-e. Mivel akkor nekem éppen hibátlanul működött a gép, így esély nem volt hibát találni rajta, azt mondták, a hiba jelentkezésekor kellene ugyanezt eljátszani. (mivel ha leveszem a gyújtást, akkor megszűnik a probléma újabb 3-5000 km-re, így erre sz.tem nem fog sor kerülni)
Én akkor az AMARGO-hoz fordultam, annak ellenére, hogy nem lett megoldva a probléma, én az ott nyújtott szolgáltatással elégedett voltam... (láttam, hogy próbálkoztak megoldást keresni)