mert kicsit nagyobbat szerettem volna
Ráadásul az utasülés is a kényelmesebbek közé tartozik!
Nekem nem fáradt el a kezem, bár, ha van utasod, akkor az ő súlya is rátolhat a kormányra és akkor már érezheted, hogy leszakad a karod.
(Az utasodnak is meg kell tanulnia, hogy kell megtartania magát az ülésen) De az minden mocin így fogod érezni. Mármint az ilyen túra-sport gépeken! A motor nyomatéka is kellemes, nem kell annyit visszapakolni a sebességeket, csak ha el akarsz húzni egy előzésnél...stb. Mivel ez nem egy kicsi motor (220kg körül), ezért kisebb tömegű és 170 cm alatti embereknek nem ajánlom! Nekik inkább a Kawa ER-6 szériát ajánlom. Szemeztem még egy egy SV 650S-el, de kényelmetlen és a kéznek is fárasztó volt.
egyaránt. Én is beletekertem egy pár ezrest az kilométerórába kb 15 ezret és csak kopóalkatrész cseréltem, meg egy Erdélyi tankolás után tank és karburátor pucolás.
Ismerem a motornak az előéletét, (erről Coldrex tanúsíthat) visszamenőleg kb. még 15 ezer km-t és nem volt semmi baja, csak annyi, hogy nem az enyém volt.
Lassú tempónál kicsit fárad a sofőr csuklója, a kanyarokban nem úgy viselkedik mint egy seggrakéta (de ez a motor nem is az), ettől függetlenül minden túra és motorozás élvezetes nekem és a páromnak is ezzel a motorral.
igaz nekem egy 1999-es születésű GSX600F-em van. 2003ban vettük párommal nem egész 20ezer km-rel most 45ezer van benne
Ez idáig CSAK kopó alkatrészeket kellett cserélni rajta, benne. Ezeknek az áruk is nagyon barátságosnak mondható. Könnyed túrákat (200-600 km) kényelmesen 5-6 literes fogyasztással kivitelezhető vele, de erről Mesibaba tudna igazán mesélni
az ismerősöd nem igazán tudom melyik évjáratra gondol, de én még nem találkoztam belőle száraz kuplungossal
Én most is Repsol-t tettem bele viszonylag olcsó ,de legközelebb megpróbálom a Motult én is!Maradt egy fél liter repsol legutóbról és csak 3 litert kellet vennem!Első gummát kell beszereznem viszonylag olcsón nincs kedvem most 20eft venni újjat.
Ma voltam a kis bocival szervízben. Semmi komoly, csak átnézés és fékfolyadék csere. Hát a szervizesek seggre estek a géptől. Nem akarták elhinni, hogy '98-as, viszont a 13000 km-t valósnak mondták.
Megrendeltem az üres fokozat érzékelőhöz az O-gyűrűt, 600 HUF, de legalább lehet kapni.
Priestbandy szerintem is jó választás a boci 600-750. Nekem ez előtt Honda VFR 750 volt. Erőben, futóművileg odab..sz a bocinak, de a boci kényelmesebb.