A vizsgán, ami tavaly októberben volt, kiszedtük, a hátsó fehér búrát is és az eredeti dobot is visszaraktuk, nehogy baj legyen belőle. A rendőrség, bár nem sokszor állított meg idáig, soha egy szót sem szóltak. Itt Berlinben féltem miatta, na meg a sportdobot sem mertem kihozni..., de rakattunk bele egy furulyát, így szerintem nem lesz baj belőle. A Xexon meg hát mondjuk rá, hogy akár életet is menthet, hiszen én anélkül az orromig se látok sötétben
.
)
. Nincs hirdetve.
, bár nem esztétikai sérült, de az egyik oldalán (amin nincs katana felirat) nem a legszebb a fényezés. Nem tudom milyen kerestek, de az enyém az maximálisan megbízható motorikusan. Nálam van két éve előtte apué volt két évig (még most is az ő nevén van), előtte meg egy ismerősé volt, tehát az előéletét is ismerem (ami téged nem vigasztal
). Igaz katana, de az alkatrészek azonosak, a különbség annyi, hogy 600-as 98 lóerős
, a kilométer óra mérföldben mér, és egyszerre mind a két lámpa tompított is és refi is. Az ára sztem nem rossz, de az döntse el mindenki maga.
), hanem sajnos másra kell a pénz.
http://freebiker.unas.hu/spd/F...