! ez a motor tavasszal volt szinkronon szerelőnél csak rosszabb lett mindt mielött odavittem. elösször voltam szerelőnél és utoljára. inkáb kérdezek és mérlegelem azt is amit kapok választ. nem az az 5000 forint a lényeg itt most. jó szerelő is csak a józan paraszti ésszel tud valamire is menni. ezt nem hencegésből írom de gépész a szakmám és eddig még nemtalálkoztam lehetetlennel csak tehetetlennel. nemszabad feladni. jó kis motor ez amúgy csak az a baj hogy sokat ált. 23-ezer van benne a kora ellenére. ismerem a moci multját. én is megadok neki amit csak kell. év elején hozzámkerült. akkor volt gyertyacsere, szelephézag, karbipucolás , szinkron, olajcsere (motul 5100 10w40 + szűrő, levegőszűrő stb. nem hajtom de azér megnéztem már mit produkál 180-at elvitte óra szerint.
..
Hát csak azért hogy legyen... De hátha rám szakad egyszer az OTP. Akkor biztos veszek, mert minden szirt-szart meg szoktam venni, ha van rá pénzem, mert akkor legalább az is van. Enni nem kér....
Most mondjuk egy szalagfűrész köszörűt fogok venni, a tököm kivan, hogy mindig hurcolni kell vagy Debrecenbe, vagy Békésre.