Még nagyobb sebességgel nem próbáltam (városban ilyen 80-100 között, de ott is inkább a forgalmat kellett figyelni), hogy külön figyeljem a remegést, de amint csináltatok jogsit és forgalmit az ellopottam helyébe, azonnal kipróbálom nagyobb sebességgel is. Egyébként én is nagyon kíváncsi vagyok rá!
Mellékesen jegyzem meg, hogy az elengedett kormánynál való oldalrahúzása is megszűnt a motornak!)
oldalszelet megérezzük sajnos. Kiakarja vinni elejét. De bújkálni kell és lehet azé haladni 100 120al, mindenféle leizzadás nélkül.
Amúgy kanyarokba k...va jó hátul 160as gumi peremtől 4-5mm marad tovább nem döntöttem még. 160 180nál már azé bering a gép. Szóval óvatosabban.
), és kicsit máshogy tartja a fejét, máris egészen másmilyen a légellenállásunk. Úgyhogy a doboz tutira jobban bezavar, mint a kabát.
Engem rettentően tud zavarni hogy a menetszél rángat a gépen jobbra - balra amit a passzentos bőrnél nem tapasztaltam, de az a legcsodálatosabb a motorozásban hogy együtt éltek meg új élményeket esetünkben pl hogy a szűkebb kabival és a dobozzal mi lesz a tapasztalat
Jelezz pls vissza hogy mi volt
A másik a hasalás. 120-nál hasalni? Gyári plexim van, de én olyan 160 körül kezdek komolyabban bújni, elsősorban mert nagyon dübörög a sisakom. 140-ig ugyanúgy ülök, mint mondjuk 80-nál.
Konkrétan 180-190-től hasalok a tankon, de ilyen sebességgel nagyon ritkán megyek.