210 ment
, hála isten nincs baja a gépnek.
de jó érzés, faszán viszi kényelmes.
51ezer km van gépbe. És a Michelin pilot power 3 brutál jó gumi. Nekem bejön.
peremig ki lehet dönteni, na nem közúton, de pályán igen.
Elöl 120as van hátul 160as.
többet menni, kb 8500 forgott csak. Létezik hogy két személlyel ennyi a vége? Vagy ellustítottam volna ennyire , mert nem szoktam 5-6000 fölé pörgetni. Reggel melóba 80-90 -ven, hazafele 100-120. Tudom csak 600-as , meg 75000 km-ter van benne de nem ütöttem - vertem soha . Ma még egyedül megnézem mit tud. Ha valakinek van valami gondolata,ötlete ne tartsa magába.
Ma reggel megtettem városban "leggagyibb" Avia 95 benzinnel 100,3km-t és a fogyasztásom kereken 5 literre sikeredett, délután meg leugrottam Tihanyba, ami háztól házik pontosan 311km és cirka 13 liter benzinembe került ami az előbbi kommenthez képes cirka 1 liter többletet jelent ( 4.3 l ) de mentségemre legyen mondva hogy Fehérvártól az egyenesekben erősen belerángattam a gázba, és visszafele sem kíméltem a gépet.
A benzinnel igazából az a tapasztalatom hogy teljesen mindegy hogy mit töltök bele. Ha ez a Lukoilos vagy Avias 95-ös akkor városban 5,3 a fogyasztásom ami ha Molos vagy Shelles 100-as akkor lecsökken 5,1-re de telitannknál cirka 600 forint többletköltséget jelent ami ugye közel 1,5 l benzin ...