Bevallom én tettem olyanná a 9-es fórumot mint amilyen most
De összeszerveztünk sok közös találkozót így személyessen is ismerjük egymást szinte mindenkivel
Nagyon hangulatos kis bulikat szoktunk szervezni évente többet is, ahol túlnyomóan 9-esek vagyunk(én csak voltam mert eledobtam azt tk lett
)
de nyílván egymás megismerése és a barátkozás a szakmaiság rovására ment
Téged éppen ezért még nem sikerült megismerni, de bármelyik összehozott rendezvényen szerettel várunk
most 9-esen feszíthetnél
A service manual még mindíg megvan a gépen amit te küldél 2 éve mélen, asszem veled álltam legelőször
szóba itt a sportmotoron
Az ember picit ittasan felnit szikraztat a sorsatorban, minjdart leszoljak.
de igérem utolsó
már ha ugy érzed hogy csacsogó tracsparty lett a 9-es ből akko kérdem én ha elmész 1 motoros talira vagy tásaságba !mindig csak a motorról tudtok beszélgetni?
mert hogy a 9-esen sok minden téma megy ez azért van mert az 1 jó baráti tásaság ahol ismer mindenki mindenkit személyesen is
elismerem tulreagáltam a figyelmetlenségemet
de téleg
lázsd milyen barátkozó tipus vagyok,szeptemberben tartunk 1 kis összeröfenetet nálam szabolcsban
és szivesen látunk szerintem a csacsogó,csevegő kolegák is a 9-es ről
Egyaltalan nem ismersz, fogalmad sincs ki vagyok, mit tudok es mit miert irok. Ennek ellenere anelkul, hogy kerdeztelek volna napi 3 kommentben utalgatsz arra, milyen gerinctelen vagy eppen hulye vagyok, ami persze nem bant, csak nem ertem.
De az mar baj az, hogy nem gondolod vegig azt, amit csinasz. A javaslatom az, hogy ne probalj irott szovegben humorizalni addig, amig Te magad sem erted a leirt humort, meg akkor sem ha a forumtars Nalad sokkal helyesebben, kerekebben es irasjelekkel megfeleloen banva irogat. Mindket altalad idezett esetben szerintem egyertelmu volt az ironia, hiszen a szetesixer idezojelbe volt irva, a zorgo hanggal kapcsolatos megjegyzes mogott egy ilyen:
hangulatjel allt. Nem gondoltam volna, hogy pont azon a forumon fogjak felreerteni, ahol gyakorlat egymas motorjat csak a szine miatt szidni. Senki nem gondolja komolyan. Ebben a percben sem ertem, hogy ha korulotted mindenki viccel, akkor miert vagyok en az a kiszemelt figura, akinek a sorait akkor is kokemeny fikazasnak veszed, ha odateszi a smile-t a vegere?
ha mindent leveszek rólla akkor is 1,4-1,5
és ha a lomokat csak félárban is adom már megvan a keresett pénz
a dupla raptor rencer magában 2kiló volt
na de gyere vissza a 9-re
nem tudta szegény csak látta hogy olyan mint a TV-ben és hogy hangosan szól
ekell az én fiamnak
ára 1.7
suzit beszámolok
,és ha lenne lóvém átvenném tőled
.
én nem akarok senkit bántani ne érts fére
tudod hogy van gondom és nem kell a baj
csak 1 normálisnak meg ismert fazont szeretnék visszahozni a valóságba
tudod hogy nekem 10-esem van pedig a suzit szeretem és mégsem szidom sehol
nao ako mostan figyej gyejek
én emlékszem rád régen a 9-es fórumon 1 párszor normálisan eldumálgattunk és 1 korrekt,tapasztalatokban bőven othol levő embörnek gondoltalak
ami bántja a szerinted debil lelkem ami meghalgatást sem érdemel azér elmondom......a 9-esen szidod a suzukit hogy sutyuki szétesixer és még is meg veszed(én örülnék ha 1 ilyenem lenne)az 1000.res fórumon meg szidod a kawát hogy jó ez a suzi csak ne zörögne ugy mint 1 kawa:idéztelek!tehát ami bántó dolog számomra hogy nem 1 ilyen két szinü embernek ismertelek meg az irásaid alapján mivel személyesen nem ismerlek bátorkodtam meg ismerkedni veled hogy miért is lettél ilyen
de ha a lelki világodba tapostam és bocsánatot kérek
öreg te beteg vagy és nem gyengén
de ha feszültnek érzed a tásaságom akár össze is futhatnánk ahol és amikor csak akarod hogy ezt az én körbevevő kellemes barátaim körében(ha akarod a tieid is.....ha vannak)megbeszélhetjük ha gondolod csoportos keretek között természetesen csak becsületesen
Tegnap teszteltem, és semmi baja.
Jólvan. Összehozzuk valamikorra.
Elmegyek majd erte szemelyesen Oszi - amikor a blokktartocsavart is csinaljuk, majd megbeszeljuk. Koszi a tegnapot!
)
Egyértelműen a gsx-eres a hibás
Nem kéne vadálat módjára tolatni olyan pici tükrökkel...