5hengeres volvó benzines
és 525tds
Erteni ertem a mukodest, gyakorlati tapasztalatom hianyanak ellenere. De hogy ehhez hasonlo videobol van a neten tizezer, az biztos. Hogy hol a lyuk, hol a lefuvas, en nem tudom, de hogy ezek joval a szokasos 8-10 ezer alatt ugy indulnak el, mintha agyubol lonek ki oket, azt lathatod.
Hogy Sedu mit mond, mit akar, vagy mit csinaln, az etekintetben lenyegtelen. A lenyeg, hogy tovabbra is tarotm: Annak, hogy kis fordulaton bazi eros turbositast csinalj, nincs akadalya. Hogy milyen aron, milyen vesztesegek mellett teheto ez meg, arrol en nem beszeltem.
meg néztem a vidit
na most ezt a motort ne hasonlitsd az ithoni épitésekhez mert ez igy megy még vagy 2 napot oszt gatya..........de az ámerikainak nem szémit mert vesz másikat
az a lényeg hogy a turbóval elérd ugyan azt a fordulatott csak hamarabb
elvileg kellene a lefuvó szelep ami nem hadja hogy a turbó tultölcse a motort váltáskor(az a kis süvitő hang)tehát alapjáraton és 1 bizonyoz fordulatig no teljes nyomaték a nemrég emlitett (kötelező)kompreszió csökkenéstől,namost ez váltáskor is meg van mivel a lefuvószelep el engedi a nyomást, de záráskod ujra tol a turbó a gázok miatt ,ezt hivják turbó liknak
de ez olyan gyorsan történik hogy nincs ideje le esni a fordulatnak a gázok pörgetik a lapátot és ujra van nyomás és ujra van töltés és ujra van erő
na kapise?
ez jó
nem 1szerü feladat és nem is sufniba való bár valamelyest meg old6tó ott is de tökéletes nem lesz soha
lényeg hogy az első dolog(ha legalább 0,8-1,0bart akarsz)hajtőkar ,dugó kihajit és törekvés a kissebb süritésre(ami Sedu fotóján is látszik hogy kisebb a dugó)mert ahogy itt is valaki monta szétrobban a motor
az ECU-t ugye nem kell bemutatnom és vég satöbbi nyalánkságot ami ehez az épitéshez kell
Azt sem ereztem, hogy szivnad a verem - bar vilagos volt mi a jatek. Beismerem, hogy minden bizonnyal csak nem ertettuk egymast es tevedtem, amikor azt gondoltam, hogy eltero allaspontod a hozzaertes hianya miatt lenne, megha szamomra ez pontosan igy is festett.
Amugy tevedsz, en nem ismerem Tomit, csak Sedukent es korantsem ertek vele mindig egyet. Most sem megvedeni akartam, csak egesz egyszeruen ugy festett (most is ugy fest), hogy nem irt hulyeseget. Jelentosege nincs, nem is GSX-R tema, csak ha mar itt kerult szoba itt szoltam hozza, mert eppen untam a banant. Beke Veled.
ennyi.ha lesz rá mod........
Persze nem vagyok szakértője a kérdésnek.