Szia!
Alkudj még rá egy picit,és vedd meg.....
Amikor eladtam,semmi baja nem volt,de még csak cserére sem érett semmi.
Az ára pár százassal több volt,mint azt most árulja,kell neki a lóvé,de nem fogja elkótyavetyélni......
az...
nekem a k3 vázában lévő kis körömnyi gumidugó volt vagy 800ft...
amit ha kiveszel azon keresztül tudod lekapni a pillangó szelepsort...
vagy "lerugtam" térdel, vagy a ringen valakinek szüksége volt rá és kikapta...
amúgy a képeden mintha 1 hajszálrepedést vélnék felfedezni azon a vázon...
de a gumidugó még benne van
Szia Mizsi! Amikor eladtad (gondolom nyomott áron) a K5-öt, volt rajta valami csrére érett alkatrész v. hiba? És még annyit, hogy a futásteljesítménye hogy állt?
Nekem a feszítő görgők lettek cserélve a kocsiban, japán ha jól emlékszem koyo. Ezután sokkal csendesebb lett a motorja, pedig látszólag nem voltak megkopva, nincsenek nagy terhelésnek kitéve, kézbe véve hibátlannak tűnnek.
Azon nevettem hogy gyári japán (beru talán) izzítógyertya kell a német autóba. Azt hittem minden Bosch benne.
Cseréltesd ki azt az egy csapágyat, azon nem múlik már semmi. Elég ha valaki túlfeszítette a láncot egyszer, attól is lehet hangja.
azt nem mondtad hogy mind a 2 gumi kellene, de csak az 1ik cső....
akkor mit kezdjek a másikkal...
15 be odaadom a 2 csövet gumistól mindenestől, de a postát te állod!
gixxergabi@freemail.hu
Nem tudok mit csinalni ezzel, Csaba azt allitja, hogy padon hajtottak a motort es nem hallottak semmit, szetszedve nem lattak semmit. Mostmar kar ragodni rajta, fingom sincs minek a hangjat hallottam. En egyebkent meg mindig a lanckerektengely csapagyra gyanakszom, de azt mondjak jo. Majd meglatjuk mit mutat menet kozben.
Cápa ez nem vészes. Most köhögtünk ki az Audira egy vezermű szett cserét (vízpumpa nem volt benne), 4 izzítógyertyával 110K volt nagyon barátiba.
A visítás lehet szinkrongyűrű és híg olaj miatt is.
Koszonom! Remelem a nyar 2. feleben mar sikerul eggye valni vele. Akkor derul majd ki mit is tud (ill. tudok) igazan - addigra betomik a katyukat is. A blokk rendben lesz es az osszes tobbi is, mivel minden reszehez hozza fogok nyulni, a legtobb dolgot mar meg is vettem hozza, ami kell. A honapok ota szoban forgo finomitasokhoz szukseges dolgok is beszerzes alatt vannak. Remegve varom a joidot! Hogy addig se unatkozzak, most az ETZ-t fejlesztgetem.
A beszamolo szerint mindent megneztek mar a vizpumpa es a generator kivetelevel - illetve ennek a vizsgalatnak az eredmenyerol meg nem kaptam tajekoztatast. Ezen kivul:
Hibak: (igy vettem a amotort)
- valto 1. fokozat gyaszos, de nem hullajelolt - kicsereltettem
- kuplung ki volt nyirva - kicsereltettem
- vezermulanc szet volt nyulva - kicsereltettem
- szelepek mindegyike hataron kivul volt - hezagolozni kell
- valszeg karmantyut kell cserelnem a hatso fekben - ezt a szerviz nem vizsgalja, csak a blokkot biztam rajuk
- kicsit lotyogott nyaron a kormanycsapagy, most telen nem - valszeg csak laza nem hiszem, hogy cserere szorul
Minden mas a tapasztalat es a szerviz szerint hibatlan, vagy turesen belul van:
- szelepfeszkek rendben
- csapagylogasok nincsenek (bar a 6.-ban futyulo magas hang okat a szerviz nem talalta meg, holott a hang biztosan letezik :P)
- valto pontosan kapcsol
- kompresszio jo, az ereje megvan
Eszerint a kb. 100 ezer forintos javitasi koltseg (alkatreszekkel egyutt) azt eredmenyezi, hogy az eredetileg 600.000 Ft-s motor kvazi 700.000Ft-osnak szamit. Ennyiert olyan motorom van, amiben minden ellnorizve van es 2-3 dolog vadonat uj benne. En azt gondolom, hogy nem csinaltam rossz boltot. De meg ha rossz bolt is volt, akkor sem banom, mert elvezem ezt a motort. Egyaltalan nem rossz gep, ezt batran mondom, objektiven. Nehany dolog ugyan nem tetszik benne, de az sem rossz, csak lehetne masmilyen.
Érdeklődnék, hogy hogy áll a motorod blokkja?
Csak a fogaskerék volt határeset?
Dugók, hengerek, csapágyak, vezérmű, szelepek stb azokkal akkor semmi baj?
Mert végülis, ha az a fogaskerék csak, ami amúgy még sokat elmegy, ahogy mondtad, akkor egész jól megúsztad nem?
Persze volt kerámia csapágy is, amit most is megvehetsz akár a gixxer kerekébe is. Kinti fórumokon tesznek ilyen egzotikus dolgokat is utcai motorokba.
Szia!
K5-K6 1000hez jó a kuplung?
Ha igen akkor engem érdekelne egy "szett"
bberci@juropnet.hu-ra írj légyszi,hogy megbeszélhessük a részleteket.
előre is köszi.
Csak a blokköntvény volt a 02-ből.
A hengerfej, a szelepek, dugattyúk, hajtókarok speckó alkatrészek voltak.
Mást ne mondjak, akkor kezdtek el végigmenni futamokat, amikor vízbefecskendezést kezdtek alkalmazni, előtte folyamatosan szétolvadtak a dugattyúk.
Helló nekem tudnál képet küldeni a k7-k8 idom szetröl a kék fehéröl és hogy milyen álapotba vannak? és gyári e vagy után gyártot? köszi elöre is.
szabo1985@freemail.hu
K5-k6 hoz karcmentes idom garnitúra 700 euro kék fehér k7-k8 hoz kék fehér és fekete arany idomgarnitúra lámpákkal tükrökkel 700euro ha érdekel valakit.
Alkudj még rá egy picit,és vedd meg.....
Amikor eladtam,semmi baja nem volt,de még csak cserére sem érett semmi.
Az ára pár százassal több volt,mint azt most árulja,kell neki a lóvé,de nem fogja elkótyavetyélni......
nekem a k3 vázában lévő kis körömnyi gumidugó volt vagy 800ft...
amit ha kiveszel azon keresztül tudod lekapni a pillangó szelepsort...
vagy "lerugtam" térdel, vagy a ringen valakinek szüksége volt rá és kikapta...
amúgy a képeden mintha 1 hajszálrepedést vélnék felfedezni azon a vázon...
de a gumidugó még benne van
Van még egy hátsó felni is tárcsával.
ELADÓK
Azon nevettem hogy gyári japán (beru talán) izzítógyertya kell a német autóba. Azt hittem minden Bosch benne.
Cseréltesd ki azt az egy csapágyat, azon nem múlik már semmi. Elég ha valaki túlfeszítette a láncot egyszer, attól is lehet hangja.
akkor mit kezdjek a másikkal...
15 be odaadom a 2 csövet gumistól mindenestől, de a postát te állod!
gixxergabi@freemail.hu
De csak a jobboldali cső kellene, meg a két gumi alátét.
A többi rajtad áll h adod v nem.
A visítás lehet szinkrongyűrű és híg olaj miatt is.
Sok balesetmentest vele!
A beszamolo szerint mindent megneztek mar a vizpumpa es a generator kivetelevel - illetve ennek a vizsgalatnak az eredmenyerol meg nem kaptam tajekoztatast. Ezen kivul:
Hibak: (igy vettem a amotort)
- valto 1. fokozat gyaszos, de nem hullajelolt - kicsereltettem
- kuplung ki volt nyirva - kicsereltettem
- vezermulanc szet volt nyulva - kicsereltettem
- szelepek mindegyike hataron kivul volt - hezagolozni kell
- valszeg karmantyut kell cserelnem a hatso fekben - ezt a szerviz nem vizsgalja, csak a blokkot biztam rajuk
- kicsit lotyogott nyaron a kormanycsapagy, most telen nem - valszeg csak laza nem hiszem, hogy cserere szorul
Minden mas a tapasztalat es a szerviz szerint hibatlan, vagy turesen belul van:
- szelepfeszkek rendben
- csapagylogasok nincsenek (bar a 6.-ban futyulo magas hang okat a szerviz nem talalta meg, holott a hang biztosan letezik :P)
- valto pontosan kapcsol
- kompresszio jo, az ereje megvan
Eszerint a kb. 100 ezer forintos javitasi koltseg (alkatreszekkel egyutt) azt eredmenyezi, hogy az eredetileg 600.000 Ft-s motor kvazi 700.000Ft-osnak szamit. Ennyiert olyan motorom van, amiben minden ellnorizve van es 2-3 dolog vadonat uj benne. En azt gondolom, hogy nem csinaltam rossz boltot. De meg ha rossz bolt is volt, akkor sem banom, mert elvezem ezt a motort. Egyaltalan nem rossz gep, ezt batran mondom, objektiven. Nehany dolog ugyan nem tetszik benne, de az sem rossz, csak lehetne masmilyen.
Érdeklődnék, hogy hogy áll a motorod blokkja?
Csak a fogaskerék volt határeset?
Dugók, hengerek, csapágyak, vezérmű, szelepek stb azokkal akkor semmi baj?
Mert végülis, ha az a fogaskerék csak, ami amúgy még sokat elmegy, ahogy mondtad, akkor egész jól megúsztad nem?
K5-K6 1000hez jó a kuplung?
Ha igen akkor engem érdekelne egy "szett"
bberci@juropnet.hu-ra írj légyszi,hogy megbeszélhessük a részleteket.
előre is köszi.
A hengerfej, a szelepek, dugattyúk, hajtókarok speckó alkatrészek voltak.
Mást ne mondjak, akkor kezdtek el végigmenni futamokat, amikor vízbefecskendezést kezdtek alkalmazni, előtte folyamatosan szétolvadtak a dugattyúk.
szabo1985@freemail.hu
álitólag ugy érlelték a motort hogy a blokkot a gyár előtt a munkásoknak le kelett hugyozni