Jajj, basszameg!
Tudtam, h tegnap még akartam valamit.
Megkaptam igen Bogyesz. Ahogy néztem jó is lesz, csak az idomokat le kell venni hozzá...
Küldenél egy sz.számot?
Kéne neked egy régi karbis CBR 900-as éppen bejáratva ezt nem bírnád hazavágni
Voltam én is hétfőn motorozni, most legalább nem volt senki gyorsabb nálam (kb. 3 motor volt a hegyen).
Elkoptattam a harmadik hátsó gumimat lassan kivonatom a gépet a forgalomból.
Óvatosan a pálya gumival haver elesett
Rendeltetetés szerű használat mellett egy erős 30e km-t jósolok neki és vége. Feltéve, ha az meghibásodás nélkül képes annyit működni egyhuzamban. Szerintem nem képes, olyan KTM-et még nem láttam.
A kocsimat se használom 2000-es fordulat alatt, motort meg főleg nem
Szerintem az első lámpát leszámítva (és persze az árát) jó motor lett. Gondolom ilyen teljesítménnyel ez se lesz tartósabb, mint az egyhengeres motorjaik.
A régi zx9-esem bírta a több órás végsebesség tesztet sima 95-ös benzinnel, az újabb motorok pedig sorra kifekszenek. Az utóbbi egy hónapban kettőről is hallottam az egyik egy Ducati volt hasonló liter teljesítménnyel, mint a KTM. Pedig a Kawa akkor már elmúlt 5 éves, és volt előtte pályán is.
Nem a hergelés volt a cél, de a hülyeséggel soha nem tudok mit kezdeni. Volt aki azt írta, hogy a ready to race úgy lenne jó, ha 50 lóval kevesebb lenne és lapos görbe hogy - figyelj - 1500-tól induljon meg! 1500! Az, hogy 1500-nál igazából 31-el megy a motor, nem probléma. Mellesleg szerintem a superduke-ban van kb. 90 nyúton 1500-nál, megindul az. De arra is azt mondják, hogy sok, meg mit tudom én.
Számom tudod...
Várd a postást valamelyik nap...
Tudtam, h tegnap még akartam valamit.
Megkaptam igen Bogyesz.
Küldenél egy sz.számot?
Jót mentünk!
Örökéletű sportmotorok nem léteznek.
Voltam én is hétfőn motorozni, most legalább nem volt senki gyorsabb nálam (kb. 3 motor volt a hegyen).
Elkoptattam a harmadik hátsó gumimat lassan kivonatom a gépet a forgalomból.
Óvatosan a pálya gumival haver elesett
Szerintem az első lámpát leszámítva (és persze az árát) jó motor lett. Gondolom ilyen teljesítménnyel ez se lesz tartósabb, mint az egyhengeres motorjaik.
A régi zx9-esem bírta a több órás végsebesség tesztet sima 95-ös benzinnel, az újabb motorok pedig sorra kifekszenek. Az utóbbi egy hónapban kettőről is hallottam az egyik egy Ducati volt hasonló liter teljesítménnyel, mint a KTM. Pedig a Kawa akkor már elmúlt 5 éves, és volt előtte pályán is.
A héten ha jóidő lesz?