Tibi, neked mennyi a legjobb időd a H.ringen ZX 10-essel, és mennyi Chobáknak 600-as motorral? Ez hogy lehet?
Azon az aktuális K6 Gsx-r 750-en mellesleg még tőled is könnyebb pilóta ült (50kg kb.), aki az ország egyik legjobb gyorsulási versenyzője. És akkor amikor a csúcsot csinálta, valószínűleg nagy hátszél volt! Ricsi motorja nem 200 keréken, hanem 185 körül lehet most, ne keverd össze a másik motorunkkal, ami az enyém!
Ezen valóban kár vitázni a számok önmagukértbeszélnek
Nos utcára szerintem jobb a 9. Kényelmes és még az is kimotorozhatatlan. 2002-ben megszünt a gyártás! Tehát onnantól nem fejlődött tovább
A gixi szép is, jó, is, erős is, gyártásban is van, folyamatosan fejlesztik
Nekem kizárólag egy dolog miatt nem kellene sose gixer. Mindenkinek az van tehát egy tucatmotor A postásnak, a rendőrnek a villanyszerelőnek a szomszédnak a házmesternek a kéményseprőnek még nagyanyámnak is gixere van.
Ha újjat akarnék akkor inkább egy tíz
Én is bele vau-vau,ha nem gond!
Én nagyon szeretem a kilencest,jelenleg nincs a piacon olyan motor,amire lecserélném!Na jó,talán az új ZZR1400,de nem biztos!
Nagyon jól megy szerintem is,DE ne hasonlítsuk 1000-s újabbakhoz!
Én mentem zx-r kollegával 6.-ban nyomatékból az ő 2006-os ZX10-esével 60-ról majd 100-ról indulva.
Én sem hittem volna ha nem én ülök a kilencesen,hogy olyan volt,mintha én meg sem húztam volna a gázt!
Egyszerűen állva hagyott!
Nem egy kategória,ezt kàr vitatni!
Azon az aktuális K6 Gsx-r 750-en mellesleg még tőled is könnyebb pilóta ült (50kg kb.), aki az ország egyik legjobb gyorsulási versenyzője. És akkor amikor a csúcsot csinálta, valószínűleg nagy hátszél volt! Ricsi motorja nem 200 keréken, hanem 185 körül lehet most, ne keverd össze a másik motorunkkal, ami az enyém!
Valóban túl magas labdát adtam egy ilyen alattomos, sunyinak mint te vagy
annak KAWASAKI-ja van.
az páros szerv nem
Hiányzik újjad?
Nos utcára szerintem jobb a 9. Kényelmes és még az is kimotorozhatatlan. 2002-ben megszünt a gyártás! Tehát onnantól nem fejlődött tovább
A gixi szép is, jó, is, erős is, gyártásban is van, folyamatosan fejlesztik
Nekem kizárólag egy dolog miatt nem kellene sose gixer. Mindenkinek az van tehát egy tucatmotor
Ha újjat akarnék akkor inkább egy tíz
Én nagyon szeretem a kilencest,jelenleg nincs a piacon olyan motor,amire lecserélném!Na jó,talán az új ZZR1400,de nem biztos!
Nagyon jól megy szerintem is,DE ne hasonlítsuk 1000-s újabbakhoz!
Én mentem zx-r kollegával 6.-ban nyomatékból az ő 2006-os ZX10-esével 60-ról majd 100-ról indulva.
Én sem hittem volna ha nem én ülök a kilencesen,hogy olyan volt,mintha én meg sem húztam volna a gázt!
Egyszerűen állva hagyott!
Nem egy kategória,ezt kàr vitatni!