Gyorsan meg is találtad. Picit lehet állítani a kapcsolón úgy emlékszek.
Állványra
. 4 és 5 ezer fordulat között menet közben egyszerűen leáll 3-4-5 másodpercre. Ha hirtelen odahúzom neki, vagy belekuplungolok, akkor áthúzza és 12-ig meg sem áll. Szóval az utazótempóm vagy 80, vagy 200 lett, izlés szerint. Abban a pár másodpercben, amikor jelentkezik a hiba, nem működik a fordulatszámmérő, minden más a műszerfalon viszont igen
Üresben nem csinálja. Vezérműtengely jeladóra tippelek, de nem vagyok benne biztos, hogy a fordulatszámmérő onnan kapja a jelet, de ha jól tudom, ez a jel az ECM-en is áthalad. Van valakinek ötlete?
oda még amit lehagytam,elöre egyel kisebb lánckerék meg egy pár jó gumi,4éve én is vágott slicket használok.nagyon szeretem,jobban oda kell rá figyelni ahogy írták is,eső és ha hidegebb az idő.amúgy jó időben- és 35fokban se volt vele gondom felfoghatatlan tapadás + önbizalom is
pirelli diablo superbike es a continentalrol van tapasztalat,mindkettő jó volt,de ez közúti tapasztalat
egy k5 1000 az meg 130 Kw X 650= 84500, mivel a K5 már 8 évtől idősebb, és így "csak" 650 Ft az illeték Kw-onként, 0-3 év között pedig 850 Ft / Kw!