Megyek ahogy megyek, figyelek másokra magamra és ennyi.
Számomra a pályázás kikapcsolódás. Nem életcélom a jó köridő.
Ha valakinek az, akkor csinálja, nem az én dolgom. Szerettem volna rávilágitani az emberi hülyeségre, arcoskodásra, anyagi párhuzamot vonni a kettő között hülyeség.
Biztos van aki engem is kiröhög, de pont nem érdekel, és nem sértődök meg rajta...
) De előtte meg döntsd el, hogy most az a baj, hogy névtelen senki vagyok itt, vagy az a baj, ahogy viselkedem a motorral az úton, vagy az életben. Biztosíthatlak, hogy utóbbiról nem sokat tudsz ezért erős csúsztatásokkal raktad össze a puzzle-t. De Te legalább ügyesen és ésszel próbálkozol és csak finoman személyeskedsz. Ez tetszik.
gyorsabb tudsz lenni egy keresztbe bezuhano, majd fullparasztba kitokozott motorral, mint a klasszikus patikamérlegen és centie meghatározott fek és gazkezelessel / ha olyan, akkor tartással /...
) a gyakorlatban sem. Ez lehet triviális, de ha nem érti a pilóta hogy miért az az ideális (mármint a valóban ideális), akkor nem lehetséges szándékosan olyan közel kerülni hozzá mint aki érti (és kb azonos szinten tereli a motort). Asszem ez is triviális, de amíg a több ideális íves nagyon hasonló időeredményre vezető koncepció elfogadott vagy tényként van jelen addig sztem nem triviális. Mert valamin biztos lehet változtatni (nem a motorra gondolok, kivéve ha idevesszük azt ahol a pilóta kapcsolódik a motorral), annyira sok lehetőség nincs. Valószínűleg a testtartás lenne az első amin változtatni kéne. Az A.Espargaronak is szólhatna már valaki, hogy hajoljon már ki rendesen mert kiülni azt kitud
Tegnap fel lett újítva az eleje a zx10-nek. Még nem szedték szét elég sok retek kijött. Eredmény finomabban mozog, és még keményebb lett, most a rugók teljesen ki lettek tekerve, pedig én a gyári beállításon más motornál keményíteni szoktam. Délután lesz próba élesben. 5w olaj, 500ml de soknak tűnik így is.