Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naja. Én azért bízok benne hogy csak vicc. Ennyire nem lehet egysejtű.
Ha viccnek szánom csak mögérakok egy szmájlit.
hsz. 24993
Milyen motorkiállítás? Hol, merre, izébizé. Lemaradtam kicsit.
Az lesz az.
Hello Mindenkinek!
Pirelli Diablo Corsa 190/50-17 0km-es a gumi vadiúj! 25ezer ft-ért. Kanyarvadászatra, túrázásra kiválóan alkalmas! Akit érdekel az írjon és megbeszéljük!
Mi megyünk már megis beszéltük itt korábban hogy márc. 20 szombaton mennek a fórumtársak:P
Üdv mindenkinek időjárás jelentés Dabasról +6,2 C Borult párás idő Gixer még garázsba pihen
Nem úgy néz ki, hogy vicc a dolog.....szerintem kajak megcsinálta, mert nem nagyon reagált azóta.....

Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen embernek R1-e van... ..remélem motorozni tud azért, bár ha ilyen hülye, akkor kétlem.....
olvastam én is, beszarás. Viccnek elmegy, de ha tényleg ekkora madár...
Bassszátok meg, ezt most olvasom az R1 fórumon..... ILYEN LÉTEZIK.....

"Sziasztok
Van egy R1-esem és lenne egy kérdésem....a múltkor kifolyt belőle egy kis hűtővíz és megpróbáltam utána tölteni,de valószínűleg az olajhoz öntöttem hozzá a hűtővizet. Ez ugye nem olyan nagy probléma? attól még használhatom a motort? nem lesz baja?"
így tényleg szívás.
Jó reggelt törppapa.
A francokat lesz, valami banki mukiknak lesz ilyen konferencia féle a nagytermünkben és közben kint meg kaja, pia, süti.....stb.
Hostes lányok nem lesznek most....
Az fasza. Lesznek hostess lányok is?
Semmi extra...külön rendezvényünk van a moziban 15óráig....pakolászni kell egy csomó mindent, mire megjönnek a vendégek...
jó reggelt!

Mi van mi?
Jó reggelt a Gixer-családnak....
ennyi.
Vasárnapra intézzen valaki jó időt, pls.
nah vannak még itt az éterrrrrrbe
Elissa nyert.

Megnéztem a célfotót.
yesyesyes thx
ááá lemaradtam mindegy majd 50000nél jobban figyelek
lekésted